Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 11:02 PM   #8 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli

Merhaba nefa.

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin.

Acını tabi ki anlayamayız, sadece anlamaya çalışırız. Ateş düştüğü yeri yakar.

Ama, hayatta yaşadığımız şeyler ya da sevdiklerimizin veya yakınlarımızın başına gelenleri, bir ödüllendirme-cezalandırma olarak algıladığımız an, hayat çekilmez bir hal alıyor.

Öyle bir durum da zaten söz konusu değil. Bu sadece bizim yanlış düşünmemizden kaynaklanıyor. Belki sıkıntıyla, acıyla, üzüntüyle böyle düşünebiliriz. Ama bu durumdan bir an evvel çıkmamız gerekir.

Birileri vefat ediyor, birileri doğuyor ve hayat devam ediyor. Dünyanın kanunu malesef bu.

Doğumda sevindiğimiz gibi, ölümde üzülmemiz de gayet doğal.

Bu süreci çabuk atlatmanı diliyorum.

İsteklerimizde, hayallerimizde her zaman en iyisini istemeliyiz. Bunlar için uğraşmalıyız ve elde etmeliyiz. super

Bunlara muhalif bir durum gibi gözüken olaylar olacaktır. Ama bunlara takılmadan, yolumuza devam etmeliyiz.

Her olanda mutlaka bizim bilemediğimiz bir hayır vardır. super

Her şeyimiz olabilir, biz yine de daha fazlasını isteyebiliriz. Bu, gayet doğal ve insanın doğasında olan bir durum.

Şu an üzüntülüsün. Ben de üzüldüm bu olaya.

Bir an önce kendini toparlamalısın.

Ama, Bu günler de geçici. super

İnşallah çabuk atlatırsın. Buraya istediğin kadar yazabilirsin, biz de aklımıza gelenleri yazar, bu acıyı hafifletmeye çalışırız. super

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla