Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2012, 10:18 AM   #6 (permalink)
occurr

Tesekkür: 6
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
occurr is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SİGARAYI BIRAKTIM desteekkkk :)

Alıntı:
HERACLIUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın sevgili dost.
ay bırakmayı başarmış ama sonra BEN'ine yenilmiş bir dostunuz olarak , benim yenilgimin hezimet olmadığını, zafere bazen yenilgilerile gidileceğini hatırlarıtım.Aklınıza geldiğinde KENDİ değerinizi hatırlayıp devam etmelisiniz yolunuza.Biliyorum ,kendisi başarmamış birinin sözlerini temkinli hatta gülümseyerek okuyor olabilirsiniz ama herkesin deneyimleri ve şartları farklıdır ve kişiye özeldir.
Tebrik ediyorum sizi ve imreniyorum . . .
Sevgili Heraclıus,öncelikle desteğin için çook teşekkür ederim açıkçası ben defalarca denedim ve belkide çevremde bana inanmayan aman bakalım kaç gün sürer diyen insanlar bile var... ama ben deneyimlerimden faydalanarak başladım yeniden bırakmaya, daha önce neden her seferinde sigarayı yeniden içtiğimi farkederek uzak durmaya çalışıyorum gayretle, BU HAYAT BİZİM HAYATIMIZ VE İSTEMEDİKLERİMİZİ HAYATIMIZDAN ÇIKARMAK BİZİM İÇİN KOLAY OLMALI... en azından ben şuanda inatla buna inanmaya çalışıyorum sigara içerken 2.SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRMEK ÇOK SİNİR BOZUCU...kokusuda cabası :(( en kısa zamanda yeniden bırakmak için bir adım atmanı dilerim kezaaaa yenilgiyi kabul eden sen eminimki sigarayı bırakmak için bir adım atmışssın teşekkürler....
occurr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla