Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 11:58 PM   #55 (permalink)
bir _yolcu
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bir _yolcu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
selamlar.
soru atakan bey e sorulmuş fakat kendi çapımda yanıtlamaya çalışacağım. bilin ki atakan beyden daha net cevap alacaksınız bu mesaj bilgilendirme açısından yazılmıştır.

kendimiz ile alakalı olarak değişim sürecine girmemiz, kendimizi geliştirmek için yapılan çalışmalara başlamamız, dün' ü geride bırakma, -ki dün, eski yaşam tarzımızın son günüydü- vs bu ve benzeri durumu açıklamak adına "önceki yaşamında" kelimeleri seçilmiştir.

diğer özel sorularınızın cevabı için atakan bey'i beklemeniz gerekmekte.
benim herhangi bir sorum yok. zaten yaznın tamamını da okumadım. arkadaşımız yazmış bende merak ettim yazdım.
ama diğer arkadaş çok güzel açıklamış. bence konuşmanın bile gereği yok. benim açımdan.
[size=11pt]Sabrı anlat bana…<br />Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma<br />Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım<br />Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? <br />Özlemi anlat bana…<br />Göğünde kanat çırpan vuslat kuşları<br />Nereye konarlar yorulduklarında?<br />Ayaz yemiş sevdaların bakışlarındaki<br />Ümitsiz ümitleri anlat.<br /><br />[/size]
bir _yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla