Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2012, 09:20 PM   #223 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Uzun süredir yoktum, hayatımda fazla bir şey olup bittiği de yoktu, tıkandığımı hissettiğim bir noktadaydım ancak kendimi oyalıyordum. Bunları tekrar tekrar yazınca da içi daralıyor insanın, kendini çıkmaz sokakta hissetmek sürekli olarak, çok kötü bir his.

Şimdi yazdığımı okuyunca belki bana deli diyeceksiniz ama, bundan 3-4 yıl önce bir arkadaşımla sohbet esnasında ona "ben bir şifacıyım" dedim "insanları iyileştiriyorum, ve onlara iyi geldikten sonra onlar beni terk edip gidiyorlar". Şimdi anlıyorum ki ben yalnız bir şifacı değilim, ben alma -verme dengeleri bozulmuş bir şifacıyım.

Bugün bir reiki master ile tanıştım ve reiki yolunda ilerlemeye karar verdim. Yaşam amacımla bütünleştiğimi hissediyorum. Ben bir şifacıyım. İleride ben de bir reiki master olacağım ve burda sizi iyileştirmek için hazır olacağım.

Ne bir işe başlamak, ne yüksek lisans, ne kariyere dair herhangi bir başarı.

Hayatta neden bana hiçbir kapının açılmadığını merak ediyordum şimdi anlıyorum ki hepsi ben reiki kapısının içinden gireyim diyeymiş.

Artık herşey çok başka olacak.

Bugün buraya bunu yazmak istedim, bir gün reiki 4 seviyesine erişip master olacağım ve buradaki herkesin ruhani yolculuğunda yanında olacağım.

Şimdi de buradayım.

Ben yaşam amacımı buldum, onunla bütünleştim. Bu çok çok güzel bir his. Şimdi "başarısızlık" olarak baktıklarım o kadar ufak ki gözümde.

Buradaki herkesin bir gün bu duyguyu yaşayacağına eminim.

KOCAMAN SEVGİLER SİZE HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİ! Benim farkındalığımı ilk kazandığım yer burası, çok tökezledim, çok düştüm, belki gene tökezleyeceğim, gene düşeceğim ama gittiğim yol belli artık. Bunu 21 yaşımdayken fark etmeyip de 50 yaşında da fark edebilirdim.

İyi ki varsınız, siz olmasaydınız, bu site olmasaydı, Atakan Bey olmasaydı, telkinler olmasaydı, olmazdı.