Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2012, 02:49 PM   #8 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Reiki Sembolleri Hakkinda

ben konuya dair fikrimi söylemek istedim sadece asla kişisel değildi öyle algılamadığınada çok memnun oldum, bilgi son derece kıymetli tabiki paylaştıkça herşey gibi oda çoğalır ancak bazı konular kutsallığı dahilinde gizli kalmalıdır diye düşünüyorum reiki sembolleride aynen böyle. Ben reikiyi öğrendim, anladım ama hayatımda istiyorum bunu demem epey uzun bi zaman aldı herkesin hikayesi ve süreci farklı siz enerjiyi istersiniz size kendini hatırlatır bu artık hazırsın demektir ama gelme zamanı süreci ve şeklini kendisi belirler çünkü evrensel zekası olan enerjilerdir bunlar o nedenle ne kadar öğreniyorum araştırıyorum desende ihtiyacın olan en doğru zaman ve şekilde gelip yaşamına girecek hiç bir şüphen olmasın :) ben uzun zaman sindirdim içime ama sembol aramadım yada hiç bilmeye çalışmadım gelip hayatıma en güzel şekilde girdi üstelik mastırım tek kuruş ücret almadı, akışa bırak sınırlama kendini gelip seni bulacak. bu arada sembolleri reiki 2 olana kadar lütfen unut hem aklın karışmasın hemde zaten bilerek ve uyumlaman olmadığı için tam anlamıyla sana şifa vermeye yönelik kullanamayacağın için şu an sembolleri unutman enerjini temiz tutmak adınada önemli diye düşünüyorum. çünkü sembol anahtardır kapıları açar ama uyumlama kapıdır biri olmadan diğerinin anlamı olmaz, sende anahtar olabilir ama henüz kapın yok kullanamayacağın şeyi elinde tutmak anlamsız hazır olduğunda ikiside seni bulacak zaten. En kısa zamanda istediğin şekilde buluşmanızı seçiyorum..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla