Öncelikle bütün arkadaşlara merhabalar diyorum, hayatimdegisti.com üzerinde bir süredir aktiflik gösteriyodum fakat sadece ilgili olduğum konularda sizleri de bilgilendirmek üzre kendi yazılarımı yazmaya giriyordum, gir çık => gir çık yapa yapa artık sürekli takip etmeye başladım ve kendimi tanıtmam gerektiğini düşünerek buraya bu konuyu açmaya karar verdim =)
1995 Doğumlu, webmaster olarak internet ortamında bulunan, kişisel gelişim ve parapsikoloji konularında bilgili fakat kişisel gelişim (farkındalık) konusuna hakim ve kendi blogunda kendi çapında yayın yapan birisidir. Bildiklerini başkaları ile paylaşmaktan mutluluk duyan, yeri geldiğinde yaşı hakkında yorum yapanlara hiç aldırış etmemeyi seven ve gelen övgülerden çok mutlu olan birisidir bu Umut Yavuz. Ankara da düzenlenen seminerleri kaçırmayan, öğrendiklerini bloguna yazarak pekiştiren ve başkaları ile paylaşan birsidir.
Css / html ve php dillerini bilen orta derece Photoshop cs3 kullanabilen birisi =)
Ayrıca hayatimdegisti.com daki aşırı reklamlardan son derece rahatsız ve kullanıcı kaçırdığını düşünende birisi.
eee yok mu bir hoş geldin?
Son söz ; kimdir sayfam
Umut YAVUZ kimdir?