Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2012, 08:55 AM   #2 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı seviyorum ve onaylıyorum....

şimdi şükrediyorum. Yaşadiğim her şey için.özellikle de başlangiçta kötü sandiğim her şey için gözyaşlarim korkularim için onlarin benim tarafimdan yaratildiğini kabul ediyorum. Onlari kucakliyorum onlar benim gelişmem ve kendimi fark etmem için kullandiğim araçlardi yanlişlarimi ve doğrularimi kucakliyorum yaptiklarim ve yapmadiklarimi onlardan gerekli dersi çikardim şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duygu ve düşünceleri seçiyorum bütün o yaşadiklarim arasindan deneyimin özünü ve anlamini bilgeliğini aliyor ve ağirliklarini birakiyorum o beni her zaman en iyi yerde barindirdi ve korudu şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlakliliği farkediyorum. Gücümü farkediyorum ve kullaniyorum. Onlar sayesinde geçmişte yaptiğim yanlişlar ve deneyimler sayesinde bu anlayişa erdim.

Allahıma teşekkür ediyorum bana bu imkani verdiği için seçtim özgürce ve seçimlerimin sorumluluğunu yaşadim kahramanca
insan olmanin onurunu yaşadim. Hayati yalniz başima doğru ve yanlişin açik ve net olarak orada olmadiği bir yerde denedim.

Düşe kalka öğrendim ağlaya güle.
Kah korktum yerimde çakili kaldim kah birilerinden medet umdum kah başkalarinin dümen suyunda yaşadim olsun! Onlar benim hayatimdi. Bütün bunlari denemeye hakkim vardi bende denedim

hiç bir bahanenin ve mazeretin arkasina saklanmadan ortaya çikip sorumluluğu kabul ediyorum. Kimseyi kinamiyor suçlamiyor ve kizmiyorum kucakliyorum bütün deneyimlerimi .
Keşke!! Demiyorum ama!! Demiyorum sadece evet!! Diyorum.
ŞÜKÜRLER OL-SUN

alıntı
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla