Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2012, 10:17 PM   #220 (permalink)
Milliyan
Teğmen

Tesekkür: 1
17 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Milliyan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Merhabalar,ben bu forumda yeniyim,çok güzel alternatif konularınız var,ve bu bölümü okudum,yapmış olduğunuz kişiye özel ses terapileriniz var,ben uzun zamandır bu forumdan öncede bu konuları bayağı bir inceledim,evet bazı arkadaşların dediği gibi,bu tip uygulamaların geriye dönülemeyecek bazı dezajantajları olabilir,sebebi her insanın ,aynı parmak izi gibi,kendine has beyin dalgaları frekansı vardır,size iyi gelen bir uygulama başkasına kötü gelebilir,tabii bunun sonuçları hemen ortaya çıkmayabilir,bazen günler,bazende aylar sonra bazı tuhaf ataklar yaptırabilir bu tip şeyler,yinede temkinli olun,ve en iyi yöntem olarak binlerce yıldır uygulanan,müzik terapisini uygulayın,bizim osmanlı bile zamanında buları uygulamıştır,nasıl mı uygulanacak?...özellikle yumuşak melodili bir klasik müzik çk iyi olur,özellikle tavsiyem bach,beethoven,chopin, bunların müzikleri gerçekten beyne çok olumlu enerji yüklemeleri yapıyor,ve bulabilirseniz bizim türk musikisi de olabilir,mp3 cihazınıza yükleyip gece kulaklığınızı takarak kısık sesle rahat bir biçimde dinleyebilirsiniz,yada gün içinde tek kulağınıza takarak(tercih sizin) normal işinizi yaparakta dinleyebilirsiniz,bu klasik müzik terapisi binlerce yıldır uygulanıyor ama bu yapılan şimdiki bahsettiğiniz metodler ise daha yeni 50 yıllık metodlar,biliyorsunuz son zamanlarda bazı ülkeleler toplumun zihinlerini yönlendirmek için tuhaf gizli metodlar uyguluyor?...şimdiden saygılar....
Milliyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla