Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 03:15 AM   #16 (permalink)
taçyaprak
Üsteğmen

taçyaprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 54
34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
taçyaprak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği

enerjisizim ve keyifsizim bilgisayarım göçtü hatta büyük ihtimalle onu ben göçürdüm(kapatmadan direk fişi çektim ) bayramdan önceydi kaç gün oldu bilmiyorum 1hafta olmuştur ama bayağı canım sıkıldı bugün yapıldı keyfim yerine gelir sanmıştım ama cık kurulduktan sonra hemen siteye girdim genelde toplanmama etkisi olan site bugün pek fayda etmedi.kafamı toplamaya,odaklanmaya çalışıyorum en azından eski alışkanlıklarımı kazanmaya çalışıyorum bilgisayarı özellikle bi kaç gün yaptırmadım böylelikle sıkılır şu okuyamadığım kitapları okurum diye maalesef 180 sayfalık kitap hala bitmedi.oysa eskiden ne kadar rahat okurdum özellikle lisede ablalarım ünüversitede olduğu için istediğim kitabı alırlardı hocalarım beni şikayet etmişlerdi müdüre ders çalışmıyo kitap okuyo diye iyi ki o yıllarda bi altyapı yapmışım çünkü sonra üstüne hiç bişey yapdığımı sanmıyorum(yatılı okulun nadir faydalarından biri)ne kadar körelmişim kitaplara olan ilgisizliğimi şurdan farkedin kitaplığımda 'ferrasini satan bilge ' varmış ve ben onu yeni buldum ablam almış koymuş çok önce işte biteremediğim kitap o ;hemen heyecanla başladım okumaya ama devamı gelmedi
siteye girince yakını kaybeden birisinin yazısını gördüm kötü oldum ben böyle durumlarda bişey yazamıyorum insanlara ne yazacağımı ne teselli vereceğimi bilemiyorum maalesef gerçek hayatta durumum aynı yakınım olmasa da insanların ölmeleri beni çok etkiliyor bu yazının gidişatı pek iyi olmuyor kesiyorum burda

evet öncelikle hayatımla ilgili büyük kararlar almadan önce elimde olan şeyleri değerlendirmeye,bazılarını yeniden kazanmaya karar verdim mesala önce şu kitaplarımı okumak,unuttuğum ingilizcemi çok iyi seviyeye getirmek ki bu hiç hoş değil gerçekten 5 yıldızlı otelde 2 sezon resepsiyonistlik yapan biri olarak şimdi yapabilir miyim hiç sanmıyorum kısa vadede bunlar planlarım uzun vadede çook isteklerim var; mesleki kurslar,kültürel kurslar( sevdiğim ikinci bir dil mesela)seyahatler vs vs ama şimdi kafamda net bir amaç yok,para yok,şu an işim yok
işin tek iyi tarafı eskisi gibi çok olumsuz bakmıyorum önce olsa şöyle düşünürdüm şu an işim yok,hiç bi kursa falan gidemem,sinemaya falan da gidemem ben kendimi nasıl geliştireyim derdim. elimde olan; zamanında aldığım ingilizce çeviri kitaplarını, ingilizce romanları ve tabii aldığım ama okumadığım kitapları görmezdim ve ayrıca internetten herşeyi okumak için de fırsatım var(valla yazdıkça kendimi iyi hissetmeye başladım oh be)
şimdilik odaklanma ve konstrasyonda sorun yaşıyorum çabuk sılıyorum huzursuzlaşıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum vaktimi güzel ve verimli kılmak istiyorum ama başarılı olduğum söylenemez
çabalamaya devam bana ve herkese iyi uykular