Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2012, 04:27 PM   #146 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Uzun zaman olmuş :) Kendimi geliştirdikçe yeni ihtiyaçlar, tamamlanacak şeyler çıkıyor, sürecin hiç bitmemesi çok güzel. Yeni ihtiyacım: Topluluk karşısında konuşma. Uzun zamandır telkin dinlemiyordum, inanıyorum çok geliştirecek beni:) Hoca derste hadi arkadaşlarına şunu göster dediğinde çok kesikli kesikli konuşuyorum üstelik İngilizce anlatmam gerekiyor. Bu en küçüğü, bir de yurtdışında sunum yapmam gerekecek orda ne yapacağımı düşünemiyorum bile, bu yüzden acilen kendimi hazırlamam, geliştirmem gerek.

Artık kendime de saygılı davranıyorum, ayrıntılı olarak anlatırsam çok uzun olacak ama iş arkadaşları olarak adlandırdığım kesimi kendime çok yaklaştırmamayı öğrenmeye başladım. Çok içli dışlı olunca insanların saygısı kalmıyor, zaten master'ım bittikten sonra bu insanlarla görüşmeyeceğiz bile. Profesyonel ilişki diye tabir edebileceğimiz şeyi kurmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bunların dışında 4 aydır hayatımda olan pozitif uyumlu dostum, sevgilim ve tüm yakın arkadaşlarım canlarım bana yetiyor artıyor bile:)

Buradaki canlarımı da hiç unutmuyorum ama buraya çok az gelebiliyorum:( Buradaki herkesi çok seviyorum hepiniz iyi ki varsınız:)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla