Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Son zamanlarda çok mutluyum. Günlüğümle de paylaşmak istedim bunu. En son bi korkularımla yüzleşme durumu yaşamıştım. Çok kısa sürede bunun sancısı geçti. Çünkü artık biraz otomatik olarak sanırım pozitif düşünceye odaklanıyorum. Hafiften üzüldüğüm bişey olduğunda hemen aklıma şu düşünceler geliyor. " Herşeyin bir çaresi var, imkansız gördüğmüz şeyler aslında imkansız değil. İmkansız olduğunu biz kendimiz yaratıyoruz kafamızda. Her olaydan çıkarabilecek mutlaka iyi sonuçlar var. Gereksiz şeylerle, kötü düşüncelerle kafamızı doldurmamızın anlamı yok." Geçenlerde nelere şükretmem gerekir diye uzun uzun düşündüm. Bundan 1 yıl önceki, 6 ay önceki, 2 yıl önceki hedeflerimi, isteklerimi düşündüm. Şuan da hedeflerimin %80 ne ulaştığımı gördüm. İnsanları her haliyle kabul edebiliyor, sevebiliyorum. Yaptığım işten zevk alabiliyorum. İnsanlara sevgimi, değer verdiğimi net bir şekilde gösterebiliyorum. Aynı şekilde sevildiğimi, değerli olduğumu hissediyorum. Zamanı verimli geçirebiliyorum. Eskiye göre daha pratiğim, düzenliyim bu yüzden iş başarım arttı. herkes yaşıma göre çok başarılı olduğumu söylüyor. Çevremde güleryüzlülüğümle tanınıyorum, yardımseverliğimle.( Önceden farkında olmadığım bir şekilde biraz bencildim.) Çevremdeki insanlar çok şanslı olduğumu söylüyor. Benim yerimde olmak istediğini söyleyenler bile var. Gerekçesini sorduğumda, karşıma biçok konuda çok fırsat çıktığını, hiçbişeyi takmadığımı vs. söylüyorlar. Aslında hiçbişeyi takmadığım doğru değil. Beni üzen şeyleri başkalarıyla çok fazla paylaşmıyorum. Çünkü kötü olayların çekim gücünü artırmak istemiyorum. Zihnimde kalış süresini azaltmak istiyorum.Bu yöntem çok işe yarıyor. Hatta geçenlerde yaşadığım kötü olayı sadece 3 kişiye anlattım. İlkinde kederliydim anlatırken. Ama diğer iki kişiye anlatırken gülerek anlattığımı farkettim. Çevremde hiç kimse anlamadı kötü bişi yaşadığımı. O günlerde ana odaklandım. Kahkalar bile attım. Epey geliştim sanırım. Beynimin düşünce gücünü kontrol altına almaya başladım. Ben bile kendime inanamıyorum. Şimdi bi kaç bişi kaldı çzömem gereken. Aklıma gelen 1.si arkadaşlarıma yeterince vakit ayıramıyorum. Yakın arkadaşım olarak çok kişi var. Hepsi aklımda, onları seviyorum, düşünüyorum ama zaman yetmiyor. 2. side evlilik konusu. Evlilikle ilgili olumlu düşünceler oluşturmam lazım. Evliliği kötü giden insanlarla evlilik hakkında konuşmamam lazım. Nasıl olumlu düşünceler oluşturucam bununla uğraşmayalım.
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. |