Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2012, 09:21 PM   #29 (permalink)
tulley
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

bugün iş başvurusuna gittim hemde yalnız. artık nasıl özgüvenim olduysa hiç kasmadan şartlarımı saydım telefon numaramı bıraktım ve çıktım. benki insanların gözünün içine bakamazken böyle olduysam bu telkinler cidden işe yarıyor. bunun placebo etkisi olma ihtimalini düşünmüyorum artık. sadece kendine güvenim yoktu + çok sakin ve düzgünce konuşuyor aynı zamanda 0 heyecan vardı. kendime inanamadım..

ama günlük konuşmalarımda bir garibim akıcı konuşuyorum ama harfleri karıştırıyorum tekerleme söylerken karıştırırsınız ya öyle işte bir garip hiç akıcı konuşmadığımdan olucak herhalde. koruma kalkanını söylemedim bile. okb mi ne haltsa yada ben öyle sanıyordum neyse artık öyle birşey yok bunuda belirteyim :D yani böyle farklılaştım resmen geçmişe bakıyorumda nerdeeeeen nereyee. bu yaz arta kalan zamanlarımda full dinleyecem gerçi şimdide dinliyorum ama tatildede ara vermeden.. :D
konuşmammdaki sürtüşmeler hariç problem yok he bide bu aralar çok kolay kızıyorum içimde duygu kalmıyor direk akıveriyor aslında iyi birşey fakat sevdiklerim için kötü :( ama herşer süper ve süper olucak dinlemeye devam tam yol İLERİİİ
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla