Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2012, 11:46 PM   #60 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

Merhaba;

Artık hatırlıyorum :)))
Artık hem dileklerimi söyleme zamanımı hemde olduğu zamanı hatırlıyorum ve gerçekleştiği zamanda evet ben bunu dilemiştim ve şimdi o dileğimi yaşıyorum diyorum. Evet artık her ikisini de hatırlıyorum.

Bu ne demek şimdi derseniz şu demek. hani bir şey dilersiniz ve üzerinden uzuuun uzuuun günler haftalar hatta aylar yıllar geçer ve siz o dileği dilediğinizi bile unutursunuz yaa.. İşte bundan bahsediyorum.. artık dileklerimi ve o dileklerim gerçekleştiği zamanı biliyorum, yaşıyorum ve farkediyorum. Mutluyum şükürler olsun.
Yüzde yüz hepsi olmuyor. Ama Artık bir kere dilemeyi ve gerisini Allah a bırakmayı öğrendim. zor oluyor. Ama olursa olur olmassa da Allah tan diyorum. Ve ona bırakıyorum. Ben istiyorum hayırlısıysa verir diyorum. Allah a güvenmeyi yeniden öğreniyorum. Dilek dilerken hiç bu kadar huzurlu ve rahat olmamıştım heralde . sanırım püf noktası bu. Çok üst düzeyde bir hayatım yok ama Elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum. İşte bunu farkedince ve Allaha tüm kalbinizle güvenince ve tabiki dileğiniz hayırlısı ise oluyor. Yani Allah kimseyi geri çevirmiyor.

Artık daha çok şükretmeye başladım, reiki ile bedenimin ve ruhsal bedenimin enerjilerini düzenlemeye başladım, hayatım bereketlendi.. Meditasyonlarımla farkındalıklarımı arttırmaya çalışıyorum. Yoga ile fiziksel bedenimin farkına varmaya başladım. Sığındığım tek varlık olan Allahım'a tüm günahlarıma ve kusurlarıma rağmen daha çok yakınlaşmaya başladım. ve bunun için ona şükürler olsun.

çevreme ne yaparlarsa yapsınlar hep iyi niyetle yaklaşmaya başladım. Ne kadar kötü niyetlerini sezsem de....
Bazen çok sıkıldığımda bir offf çekiyorum içimden o anda Allahın beni hemen duyduğunu anlıyorum. Bana hemen ulaklarıyla ( meleklerim(y)le ) bir haber yollayıp bir dua takılıyor dilime.. Sanki çok eskilerden biliyormuşum da unutmuşum gibi, sanki yarısı dilimin ucunda yarısını da tekrarlayarak çözülüverecekmişim gibi dilimin ucundan.
Çook eskilerden derinden geliyor anlamlarını bilmiyorum. O duayı buluyorum internetten. Çok daralıp, sıkıldığınızda okunacak dualar arasında buluyorum duanın anlamını. Anlıyorum melekleri yanımda, şükrediyorum hep. tekrar farketmemi sağladığı için.
Bazen gecenin yarısı uyanıyorum. Başka bir duayla. Bu dua ile yatıp sabah bu dua ile uyanıyorum.. anlamı: “Allah en güzel vekildir.'' imiş. Öyledir diyorum. İçimin temizlendiğini yıkandığını hissediyorum. Ama hala kusurlarım olduğunu biliyorum..
Artık insanların fiziksel bedenlerini değil kişilikleri ile farkediyorum.. onları daha çok gözlemliyorum. Egolarını anlamaya çalışıyorum.

Artık sıkılmıyorum hayattan eskisi kadar. Hayatın içindeki mutlu anları bulmaya çalışıyorum. İnsanların dikenleri batmıyor yada batmaya başladığı zaman ben başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Ona hayatımda yer vermemeye çalışıyorum. ( Bu kısım baya zor tabi...)
Artık rüyalarımın daha dingin , sade ve yalın mesajları var. ne demek istediklerini anlıyorum. Karman çorman kaçmacalı yada kovalamacalı bir şeyler değil. sakin ve huzurlular.

Evet artık hem hatırlıyorum hemde değişiyorum. Ve daha yolun başındayım..
Herkese selam olsun... :)