Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2012, 12:57 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kendim ile ilgili

Yaşadıkların, gördüklerin içinde negatif duygular biriktirdiyse bunlar için affetme çalışması yapmalısın. Yaşadıklarından sen sorumlu değilsin. Bunlar yaşanması gerektiği için yaşandı ve seni sen yaptı. Durumun böyle olduğunu verdiği acıyı kabul edip bundan sonraki hayatını etkilememesi için artık o duygulara bir dur demelisin. Geçmişinden öğreneceğini öğrenmediğin sürece seni sıkıntıya sokacak durumları yaşayıp durursun.

bu başlığı okumanı öneririm:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post822487

Aklına geldiğinden seni o sinirli hale sokan düşünceler neler? Ayrıca karşındaki kız ya da erkek seni neden ezmek istesin? Hadi tamam ezmek istiyor olsun. Sen kendine güvendikten sonra hiç umursamamalısın. Sen güçlü olduğunu bilirsen kimsenin seni zayıf gördüğü konusunda endişe etmezsin. Bilmiyorum dinliyor musun ama SF tellkinlerini dinledikten sonra bir müddet de kendini güven telkinini dinlemeni öneririm.

Kendini sevme konusunda çok doğru bir çalışma yapıyorsun önce kendini sevmelisin. Dİl söyler ya seviyorum kendimi diye içten sevdiğini hissedene kadar ve kendini sevdiğini davranışlarınla kendine kanıtlayana kadar çalışmaya devam etmelisin. Telkinleri dinleyene kadar kendimi gerçekten sevdiğimi sanan insanlardandır. Oysa her fırsatta kendimi suçlayarak bu konuda kendimi kandırdığımı kanıtlıyor ama bunu göremiyordum. Sözde kendimi seviyordum ama kendimi kabul etmiyordum. Kendimi olduğum gibi kabul etme konusunda da telkinlerin çok faydası oldu. Kendini tam anlamıyla sevip koşulsuz kabul ettiğinde diğer insanlara da daha sevgi dolu yaklaşıp sinirli hallerinin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bunların hepsi sana bağlı. Zamanla hepsi olacak inşallah.

Mutlu ve umutlu kal.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla