Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2012, 09:59 AM   #8 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Üniversite de yoğun akne sorunu olan bi arkadaşım buna benzer bi solüsyon yaptırmıştı eczaneye şimdi görünce o'nu hatırladım. o kadar yoğundu ki akne sorunu ben bir daha o kadar yüzünde akne ola birini görmedim diyebilirim kullanmaya başladı önce kuruluk başladı cildinde pul pul dökülüyodu hatta siyah giyince daha belirgin oluyodu içinde aseton ve alkol vardı kokusuda kötüydü işe yarar gibi göründü başlarda kabuklanıyor dökülüyor yeni sivilce oluşmuyor diye mutluydu ancak iki ayın sonunda cildi aşırı kuruluktan o kadar kırıştı ki anlatamam bütün yüzü ince kırışık olmuştu ya nasıl anlatılır ki cildin üst tabakası gülünce filan buruş buruş bi hal alıyodu inat etti karışımı kullanmaya devam etti üç, dört ay sonra soluğu doktorda aldı karaciğerde bi rahatsızlıktan oluyomuş sivilceleri uygun tedaviye başladı vücudunda ve yüzündeki tüm sivilceler geçti ancak kırışıklıkları geri dönmedi o kadar yoğun kırışıklıkları vardı ki fondoten kullanmadan dışarı çıkamayacak hale gelmişti bu tür alkol içeren formülleri doktora danışmadan kullanmayın her cilt tipine uymayabilir akneyi içerden ilaçla tedavi etmekte fayda var hormonal, kanla iligili sorunlar karaciğerden olabilir tedavi olmak en akıllıca yol alkol kurutucu olduğu için fayda eder gibi görünürken zarar veriyor dikkatli olun.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla