Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2012, 02:00 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

Evet öyle bir şey var. Ben de bir çok yerde okudum. Doğruluğuna da inanıyorum. Çalıştığın konu ile ilgili olumlamaları okuyup 21 gün sonra başka bir konuda olumlama okumaya geçmek iyi olur. Hem diğer konu ile çalışmaya başladığında ilk konuyu da unutup serbest bırakma sürecini başlatmış olursun. Bir an gelecek ve diyeceksin ki bak benim söylediğim bu söz veya bu davranış veya aldığım bu kadar kendimi sevdiğimin göstergesi. Sürekli değişim oldu mu oluyor mu diye sorgulamak da değişimin önünde engel olabiliyor. Akışına bırakmak gerek. İlk süreçler bitince başka çalışmaları yapmak sonra yine ihtiyaç duyuluyorsa aynı çalışmaları tekrarlamak gerek.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla