Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2012, 03:08 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: hayatımdaki olumsuzlukları uzaklaştıramıyorum.

Değişmek hata olsaydı şimdi bu halde mutlu olman gerekmez miydi? Şu an mutsuzum diyorsan mutlu olmak için ne yapıyorsun. Değişimden korkmak yerine hayatta almış olduğun ve alacağın yanlış kararlardan korkmalısın. Burada bir çoğumuz hayatımızın iplerini kendi elimize almak için değişmeye karar verdik. Çok hassas bir konu bahsettiğin. Bunu yaşamayan seni tam anlamıyla anlayamaz ya. Değişmek her zaman çekip gitmek değildir. Bazen kalıp mücadele etmektir. Değişmek gerçekten ne istediğine karar vermek ve kararlarının arkasında pişman olmadan durmak demektir. Belki de sen gitme ihtimalinden korkuyorsun. Buna yine sen karar vereceksin. Bence sen fedakar bir anne ve vicdan sahibi iyi bir insansın. Ama üzülmek ve mutsuzluk yerine mutlu olmayı hak ediyorsun.

Beklediğin bir andır ve en iyi an "şimdi" bu andır.

Bir de buradaki telkinleri dinle. Güçlü olmayı bilen birisin bunlara katlanabildiğine göre. Değişim sana iyi gelecek. Kendi hayatın ve çocukların için cesur olmalı bir anne. Sen mutsuzken efrafındakilere tam anlamıyla faydalı olabiliyor musun? Bir cesaretle çok daha güzel günlere adım atacaksın belki de.

Şimdi bir karar vermelisin. Daha geç değil şimdi.

Böyle mi devam edeceksin yoksa durumları daha iyi hale getirmek için bir adım atma cesaretini gösterecek misin?

Hayatında her zaman en doğru kararları verebilmen dileğimle. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla