19-04-2012, 11:37 AM
|
#42 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: geb Nickli Üyeden Alıntı
bazen iyi odaklanabiliyorum bacaklarımın ve sırtımın uzadığını, bacaklarımın ileri doğru gittiğini hayal ediyorum ve yediğim bütün besinlerin kalsiyum ve minerallerinin kemiklerimi uzatmak için bacaklarım da yoğunlaştığını düşünüyorum, youtube dan bulduğum bir meditasyon müziğiyle yapıyorum bunları ve akşam yaptığım antrenmanlardan sonra uyumadan hemen önce yatağımdayken yapıyorum, sabahları meditasyon yapmaya başlamadım henüz birazdan ilk sabah meditasyonumuda yapıcam, ama bir sorun var, herşey iyi giderken kendimi alakasız bişey düşünürken buluyorum, biraz odaklanma sorunum var sanırım | Bu odaklanma sorunu çok normal,bende de oluyor.Fark edince hemen tekrar konsantre oluyorum.Seansa başlamadan iyi odaklanmak ve bu seans sonunda bedenimin daha da uzamış olacağını düşünerek başlamak faydalı oluyor.Yani başta kendimi motive ediyorum ve seansı çok uzun tutmamaya çalışıyorum yani kısa ve öz yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi gelecek çözümler denemeye çalışman fayda sağlıyor. |
| |