Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
mücevherciğim
şükür kavuşturana ablacığım..özlettin kendini..
ortaya çıkan bu durumu peat'la ( deep peat yap) ve bunu peatlarken ortaya başka şeyler çıkarsa onlarıda peat'layarak artık bu durumları tekrar tekrar yaşamzsın diye düşünüyorum.saygılı sevgiler |
canım Hayal Ablacım, ben de sizleri çok özledim. evimi badana falan yaptırdım temizlik vs... çok zamanımı aldı.tabi bu arada sizlerden uzak kaldım.
bugün de sitede önerildiği üzere adaçayı tütsüsüyle tüm evimi kötü enerjilerden temizledim.
artık evimin bir huzur yuvası olması için gereken her şey yapıldı diye düşünüyorum.
zaten evim her zaman huzuru bulduğum yer olmuştur benim için.
evimi çok severim tıpkı bir ev kedisi gibiyimdir. evim sadece bana değil kapıdan içeri giren herkese bu huzuru versin isterim.
konuyu biraz dağıttım ama işte bunlarla uğraşırken biryandan da sizleri özledim.
deep peat ı başka bir konuda daha önce denemiştim oldukça da faydasını gördüğümü hissetmiştim ama birşeyleri eksik ya da yanlış yapıyorum düşüncesi bu uygulamayı bırakmama sebep oldu sanırım.
ne de olsa hasta olunca doktora gitmeye alışmışız ya. en iyi doktorun insanın kendisinin olduğu gerçeğini yok sayarak yıllarca buna alışmışız ya. doktor şu şu ilacı al iç diyecek ve iyileşeceğiz ya...
yılların alışkanlıkları ve önyargıları burada da sanırım önümü kesti.
şimdi bu konuyu düşündüğümde sebep olarak bunlar aklıma geldi. bir de sanırım konunun uzmanından bu uygulamayı dinlemedikçe ve anlamadıkça kendimi bu konuda yetersiz hissedecek gibiyim.
12 Ekim izmir buluşmamıza değerli Keops gelse ve deep peat konusunda bizlere bir seminer verse ne iyi olurdu diye düşünmeden de edemiyorum.
biliyorum yazılarım biraz karışık oldu. ama benim ufaklık sürekli ayaklarıma dolanıyor. aramızda bir klavye savaşı yaşanıyor bu arada. hoşgörünüze sığınıyor sizlere en derin sevgilerimi gönderiyorum Hayal Ablacığım.