Konu: Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 09:09 PM   #177 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ha Gayret!

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim aramıza tekrar hoşgeldin.Bende EFT yap diyeceğim gerçekten bu olayı çözmezsen daha bir çok yerde hayatına girecek ve seni rahatsız edecek.Ben küçüken yaşadığım bazı sorunları çözünce diğerlerinin de onlara bağlı olarak çözüldüğünü gördüm ve şimdi çok rahatım .Her ne yaparsan yap ama yap ve sorunlarından kurtul çünki sen çok özel birisin kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme .Seni ve kuzucuklarını kocaman öptüm.
Sen de o kadar özelsin ki.... Bu site vasıtasıyla tanıdığım harika insanlardan birisin. Tıpkı Hayal Abla gibi eşsiz ve ender bir insansın. Sitede takip ettiğim kadarıyla kim bir derdini yazsa sen oradasın. herkese yetişmeye çalışıyor ve çabalıyorsun. aslında hayatta en güzel şey başkalarına yardımcı olabilmek. bunun güzelliğine ve özelliğine sizler sayesinde tanık oluyoruz an be an.
Haklısın temizlemek lazım. bilinçaltım çöplük gibi düşünce ve kodlarla doluymuş meğer. şimdi bunlar sanırım gelişen farkındalığım yüzünden birer birer gün yüzüne çıkıyorlar. belki çözüm çok basittir. ama yine benim o önyargılarım ve klişeleşmiş inançlarım (herşeyin zor olduğuna dair) bu kolaylıkları da engelliyor sanırım. işte bu karmaşanın içinde nereden başlayacağımı şaşırdım. ne yapacağımı da. önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Sevgili Hayal Abla'nın önerdiği deep peat bana eft den daha basit gelmişti. eft nedense karışık geliyor. yani ben öyle algılıyorum. bilemiyorum. yanılıyor da olabilirim. bu konuda da bir seminere veya kursa ihtiyaçcım olduğunu hissediyorum. keşke onu da senden alma şansım olsa?
sonsuz sevgilerimi gönderiyor sycorox u ve seni öpüyorum.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla