Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2012, 09:28 PM   #6 (permalink)
kinetix
Üsteğmen

Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: eski tecrübeli üyeler bi toplansın

Telkinler sayesinde kendime olan güvenim arttı. Boşa geçirecek zamanım olmadığının farkına vardım. Zaten bende bir cevher vardı bunu çok iyi biliyordum. Bu cevheri kendime güvenmediğim için ucuz görüyordum ama şimdi çok pahalı olduğumu düşünüyorum. Artık her giden saniyenin bile geri gelmediğini ve bu yüzden çok kıymetli olduklarını farkettim.

Çevremdeki insanların kalitesiz olduğunu üzülerek farkettim. Kalitesiz olduklarını ataerkil yaşadıkları için ve her sorunlarını başkalarına devrettikleri ve her şeyi tesadüflere bıraktıkları, yıllar geçse dahi aynı yerlerinde saydıkları için düşünüyorum. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü.

Telkinlerden önce değişmiyordum, değişemiyordum. Ama günler ve haftalar geçtikten sonra eskiyi bırakıp yeniye merakım arttı. Çoğu eşyalarımı çöpe attım, sadeliği çok severdim ve öyle yaptım.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla