Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2012, 07:56 AM   #9 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi

Alıntı:
heavenly 1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen bende ego gçlendirici doğayı indirdim. su sesi bana çok ii geldgi içinn özellikle indidrim.ama dinlemeye başadığımda bi insan sesi duydum çok korktum.telkinlere olan güvenım sarsıldı.bu telkın mp3unde neden insan sesi var .anlamadım.cvp verin ltfenn.olumsuz yorumlara cvp verilmiyo mu burda.kaçıncı kez yazdım bu soruyuu.
Telkinler ana sayfamızda belirtildiği üzere ritmli okuma tekniği ile hazırlanır.Sesler programla bazen yükseltilir ve alçaltılır.Eğer sesi çok açarsanız müzik olmayan bazı bölümlerde ses duyabilirsiniz.Bu durumda sesi kisarak dinleyebilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla