Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2012, 12:23 PM   #300 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

izin bittiiiiiiiiii...salı işe başlıyorum..bugüne kadar aramızda gizli anlaşmalar yaptık onunla.. beni hiç üzmedi..o koca bakışlarıyla her sorumu yanıtladı..şimdi ilişkimizin değişmesinden korkuyorum. gün boyunca ondan ayrı kalacağım.

bağımlılık olmadan bağlı olmayı öğrenmek zorundayız.. bunun için doğdupu günden beri hergün iki yada 3 saat çıkıyorum onu bırakıp. giderken ona biraz dışarı çıkıyorum iyi eğlenceler diyorum. oda ben gelene kadar hiç huzursuzluk çıkarmıyor. ama gün booyunca beni görmeyince ne yapacak bilmiyorum.

şuan farkettim kiiiiiiiii bu büyük bir yalan........asıl ben onu özlediğim için ne yapacağım bilmiyorum. belkinde onun umrunda bile değilim..tek isteği karnın tok altının temiz olması..ben ise uyuduğunda onu özlüyorum o anlamsız şarkısı kulağımda çınlıyor..saat 5 te uykusu kaçınca o kendi bestesi olan şarkısı ..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla