Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI seam kontescim çok özledim seni. buda olmak çok güzel çok seviyorum bu siteyi. ama bir süredir giremiyorum ben de yoğunluktan. kontescim hayatımdaki somut değişikliklerden başlayayım önce.artık bir evim var.oğlumla birlikte yaşayabileceğim güzel bi evim oldu ailemin desteği sayesinde. ve biliyor musun Abdullah beyin bana verdiği olumlamalardan biriydi ailemden destek görmekle ilgili kendime koyduğu engeller vardı. bunu aştım artık. aslında sadece ailemle ilgili değildi bu engellerim destek almakla ilgiliydi herkes ve herşeyden. artık bunu değiştirdim vermekle kalmıyorum artık almaya ve kabul etmeye başladım ve sonuç ortada. artık hayatım daha kolay.kendimi kontrol ediyorum zaman zaman nasılım diye.ve her seferinde iyiyim yanıtını alıyorum. mutluluk ve huzur bizim elimizde tatlım.kimse vermiyor onu bize biz alıyoruz. bu sadece ve sadece bize bağlı.şundan eminim ki ve sanada nacizane tavsiyemdir iyi mutlu ve huzurlu olma durumunu sakın ama sakın dış şartlara bağlı kılma.bu tamamen seninle ve benimle ve bizimle ilgili.ve şu bir gerçek ki sen değişirsen dünya da değişiyor.şimdiki hedefim yeni bir iş.maddi ve manevi yönden beni desteklayacek tatmin edecek ve gerçek potansiyelimi ortaya koyabileceğim bir iş istiyorum.ve burdan bunu dile getirerek de enerjimi yolluyorum bu isteğime. ve seninle ilgili güzel gelişmeleri, okumayı diliyorum burdan. sevgiler tatlı kontes. |