Öncelikle herkese merhaba.Beni tanıyanlar vardır belki lise 2 ye gidiyorum. geçen yılda bu siteye sorunlarımı yazardım.Geçen sene çok sessiz biriydim hiç konuşmazdım.Ama bu sene değiştim artık eskisi gibi değilim.
Buraya bu başlığı açtım çünkü herkes beni eziyor.Yoldan geçerken çelme takıyorlar.Herkes gelip karnıma sırtıma yumruk atıyor.Benle dalga geçiyorlar.Bugünde birinin yanlışlıklada olsa benle uğraşırken yumruğu gözlüğüme geldi ve gözüm morardı.Ondan sonra özür dilediler falan ama aralarında hep kahkaha atıyolardı .Uğraşıp duruyorlar benle.Hele bi çocuk var bana yapmadığını bırakmadı.Beni gördüğü yerde kafama , göğsüme her yerime vuruyor.Bazen sınıfça bile dalıyolar bana ama ben karşılık veremiyorum çünkü güçsüzüm.Ne yapcağımı bilemedim bende buraya yazayım dedim.Sizlerin fikrini almak istedim.Her gün dayak yiyorum ya.Ben karşı çıktıkça bunlara bunlar dahada geliyo üstüme.Adama bi soru soruyorum bişey yapmadığım halde bana küfrediyo sonra bende ona küfrediyorum bu sonra gelip bana vurmaya başlıyo. Bunun bi çözümü yok mudur nasıl kurtulabilirim bu durumdan ? Her şey için sağolun. . .