Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2012, 12:55 AM   #74 (permalink)
Floor

Floor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
7 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Floor is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Her zaman giremiyorum ama girebildiğim zaman mutlaka yazarım. Meditasyona tekrar başladım. Hatta az sonra yapıcam biraz geciktim sanırım :P Yalnız ben meditasyon yaparken klasik müzik dinlesem mi diye düşünüyorum belki daha kolay konsantre olunur bu şekilde. Ya düşününce cidden neden boşladık bu kadar bilemiyorum. Salınacak vakit değil hani 2 ay var şurda yaza. 2 aydan da az. Yaza daha uzun girebiliriz eğer gerçekten istersek. Meditasyon nedir ki yani zaten yatarken ve sabah uyandığımızda yapıyoruz. Gün içinde de olumlamalar yapsak yeterli. 24 saat günün sadece 50 dakikasını ayırıcaz toplamda. Bırakacağımızı ya da tembelleştiğimizi hissettiğimiz an kendimizi en azından 2-3 cm daha uzun düşünelim. Hatta arttıralım bunu ne var ki? 5 cm 6 cm. Hayır hepimiz boyumuzdan şikayetçiyiz ve gerçekten de 12 kişi biraraya gelip bişeyler halledemedik. Bahsettiğimiz şeyler küçük ya da büyük hepsi önemli şeyler. Ettiğimiz kahvaltı ya da yaptığımız egzersiz, her şey. Ben mesela sabahları evimin önündeki parka inip basketbol falan oynamayı düşünüyorum. Bunun için profesyonel olmaya gerek yok neticede. Her gün 1 saatimi ayırsam yeterli. Sonra evde pilates, adam gibi bi kahvaltı yumurtadır süttür kalsiyum adına ne varsa. Meditasyonu da hallettik mi tamam işte. Gerçekten istemekti bide olay. Biz gerçekten istediğimize emin miyiz? Ya hele ben bu ara tanıyamıyorum kendimi. Bi huzursuzluk, tembellik, miskin miskin oturuyorum evde. Hiçbir şey yapmıyorum sadece uyumak istiyorum depresyon mudur nedir artık sıktı gerçekten. Yarın yeni hayatıma başlıycam. Napiym yani hoşlandığım çocuk başkasıyla çıkıyosa? :D Ne kadar yasını tutayım bana zarar veriyo işte tamam. Kendimi düşünücem. Eğer 1.5 cm uzadıysam bi 1.5 cm daha uzarım. Bi 1.5 daha. Yapabilirim. Ben yaptıysam da herkes yapar zaten. Ve en çok düşündüren şey de: Bilinçaltımız bizi uzatmaya en başından beri hazırken, bizim bu kadar tembel olmamız... Her şey bizim elimizdeyken dibe vuruyoruz iyice. Toparlanalım arkadaşlar 2 ay var. 2 ay sonra yani temmuz olsun hedef, bi bakalım ne kadar değişmişiz. Neler değişmiş hayatımızda. Olay sadece boy uzatmak da değil aslında her şey kendimize güven şu bu. 2 ay sonra bunların tavan olduğunu düşünelim. Hem boy konusunda bazılarımızla dalga geçen insanlar vardır, ya da etraftan sürekli "Uzun olsaydı aslında çok güzel/yakışıklı" cümlesini duyan arkadaşlar vardır aramızda veya daha başka şeyler. Hırslanalım diyorum ben. Yapabiliriz. Moral bozan şeylere de aldırmayalım bi süre sonra napalım her zaman gülemeyiz ki :P Elbet geçecektir :D Ben paylaşımlarımı yapıcam girebildikçe. Sizler de devam ettirin. Biz 12 kişiyiz unutmayalım bunu!!!
Floor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla