29-04-2012, 04:38 PM
|
#80 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
benim boyum 21 yasimdayken 1.60 ti . Calistigim donem fazla evde duramiyordum .Isten ayrilinca daha fazla evde durmaya basladim ve en basta ebru salli ile pilates yaptim tam 1 sene boyunca boyum 3 cm uzadi .Bu sene eyluldede balik yagi ve vitamin icmeye basladim + barfiks + pilates + haftada 2 kez kosu veya yuruyus yapmaya basladim sanirsam 2 ayi bitirdim ve 2 cm daha uzadim su an 1.65 im . 25 yasina kdr uzamaya devam eder saniyorum hem sagligim icin spor yapiyorum hemde uzuyorum tavsiye ederim herkese bu arada balik yagi kilo aldirmaz kizlar ALINTI... | Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
evet ezgı yagmur cok haklısın.uzamayı benım kadar kafasına takan baska bı ınsan varmıdır bılmıorum...dun aynaya baktım bacaklarım gıttıkce kılo alıo..dedım ben kesınlıkle uzamalıyım..kendımı aynanın karsısına gectıgımde hıc begenmedım..bunu zaten cok uzun zamandır yapıorum..bırılerıne oturmaya gıtmeye cekınıorum..bole karamasar karamsaar yasıorum...floor gıbı benımde erkek arkadasım var dı sorularım cok cevapsız kaldı kotu bı ılıskı oldu..cogu zaman ona harcıorum onu dusunmeye zamanımı...bıyandanda okulu bıtırmem lazım bu sene son sınıfım..aılem zorla kpss ye sokma derdınde benı..ıslerı guclerı para..huzurlu ne bı beynım ne bı vucudum nede hayatım var..su uc yıl ıcınde ne kadar cok gozyası doktum..ama napıorum HICBISEY..bukadar olumsuzluktan sonra sanırım mutlu olacagıma ıstedıklerımı alacagıma ınanmıorum...kendıme bakmaya korkuorum zaten boyum 1.53 cıvarında...ama ne kadar ıstıorum tahmın bıle edemezsınız uzamayı..ama mıskınız cogumuz..ama ben kararlıyım gerekırse hayatımı buna gore duzenlıycem ve bıgun gercekten basarmıs bı ınsan olarak yazıcam..bu yıl kpss yı kazanmazsam onumde bos ıkı yılım var arkadaslar sımdı 22 yasımdayım..ve ben sırf bu yuzden kpss yı kazanmak ıstemıorum..hayatımda once ıstedıklerımı elde etmıs kendıne guvenen bı ınsan olarak ıse baslamak ıstıorum...tabı bı yandan aıle baskısı var..garıp tıhaf para duskunu bı aılem var ıslerı guclerı para..herseyı atlatıp guzel huzurlu bı hayat ıstıorum kendıme...IYKI VARSINIZ BUNLARI BI BEN BI SIZ BILIOSUNUZ.... | Teresa , bu ikisi de senmisin.... kafam karıştı... |
| |