Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2012, 11:31 PM   #89 (permalink)
geb
Teğmen

geb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
16 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
geb is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
ozzzyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlarım ben bundan sonra her gün muntazam neler yaptığımı mutlaka anlatıcam o kadar çok uğraşıcak işim vardı ki bir türlü başlayamadım ama yarın mutlaka başlıyorum inş
her gün yatarken ( zaman bulursam ) buraya yazıcam boy uzatmak için neler yaptığımı
boy:160
hedef: haziran 15 e kadar KALICI 5 cm uzamak
hadi hepimize kolay gelsin
zor ama ben olacağına çok inanıyorum......
sizlerdende ricam Allah a hepimiz için yalvaralım çünkü başkaları için ettiğimiz dua, kendimiz için yaptığımız duadan kat be kat daha yücedir ben buna inanıyorum ve dualarımda sizde varsınız
Arkadaşım seninkisi hedef değil hayal 1,5 ayda 5 cm kim uzar ya bebekler bile bukadar hızlı uzamıyor, sen onu 1 senede gerçekleştirde şükür et, böyle imkansız hedefler koyma başarma ihtimalin yok çünkü hadi 2 ayda 1 cm desen anlarım yada yılda 5 cm, ama şurda haziranın 15 ine ne kaldı 1,5 ay var hayal kırıklığına uğrarsın bak sonra keşke uzayabilsen beni yanlış anlama ama moral bozukluğuyla bırakırsın sonra herşeyi pes edersin diye uyarıyorum seni, biraz daha gerçekçi olman hedeflerini daha ulaşılabilir tutman senin için daha iyi olur benden sana tavsiye 5 cm iyi bir hedef ulaşılabilir bir hedef ama okadar kısa sürede mümkün değil
geb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla