04-05-2012, 07:37 PM
|
#103 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: _jenny_ Nickli Üyeden Alıntı
sakın almayın ben zamanında yaklaşık türk lirasıyla 600 tl vermiştim ancak fos çıkmıştı ve iğrenç bir tadı vardı hatta satıcı beni öylesine inandrmıştıki tık diye vermiştim ozaman o parayı 5-6 sene önceydi.sonrasındada boy uzatıcı kimi ayaklıkları vardı onlardan almıştım ancak ayaklarımı yara yapmaktan başka hiçbir işe yaramamıştı kalsiyum haplar vs kullanmıştım hiçbiri işe yaramamıştı.sakın almayın bu tarz ürünlerden sadece para tuzağı siz inanın sporunuzu yapın duanızı edin gerçekten yeter bence | Çok teşekkür ederim jenny; Cevabından sonra kendime geldim.... Gel-git yapıyordum inan.... Çok teşekkür ederim arkadaşım, bütün forumları okudum yaa kullanılmamış merak ediliyor ya da birilerinin arkadaşı ablası kullanmış uzamış oda sipariş vermiş falan yada almış ve uzamış... Olumsuzluk neredeyse yokk.... evet inanmak ve gerekenleri yapmak yeterli elbet.... Çokkk sağolasın... |
| |