Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2012, 01:07 PM   #760 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Geçen arkadaşımla sakızın içinde zararlı madde var mı diye bakıyoduk. Bilindiği gibi içerisinde carmin(böcek boyası) olan maddeler açıklanmıştı. Elimdeki üründe de kurkumin diye bi maddenin varlığından söz ediliyordu. Hemen internete girip araştırdım. Neyseki kurkumin elimdeki ürüne sarı rengini veren ZErdeçalda bulunan bir maddeymiş. O gün aklımdan nasıl geçirdim o maddeyi hatırlamıyorum;ama bugün mutfağa doğru gittiğimde mutfakta zerdeçal olduğunu gördüm :) Faydalarını araştırırken de yanılmıyorsam o gün baktığım site karşıma çıktı ve kurkumin adını şu an yine okuyorum. Dolaylı bi çekim, ya da zaten bana geleceği için o gün o yazıyı okumuş da olabilirim :)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla