Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2012, 11:29 AM   #8 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

aydınlık pazarlar herkese..

ne kadar inkar etmeye çalışsam.. hayır iyisin güçlüsün desem de kendime..içimde bir sıkıntı var..ve bu sıkıntının artık beni terketmesini istiyorum..olumlu birşey isteyecektim yok iflah olmam ben..içime huzur dolmasını istiyorum..

huzur.. yeter mi ki?? içimde huzur olsa da sanki eksik kalacağım..

hani üç dilek fındığım olsa demiştim ya.. birini toprağa gömer.. ötekine döner toprağa gömdüğümden dilek fındık ağacı yetişmesini dilerim..söylememiştim üçüncüden ne dileyeceğimi..bulamadım çünkü..
sanki onu da birisine vermem gerekiyor gibi geliyor..yaşamımı kızıma endekslediğim ve tek olmazsa olmazım kızım olduğu halde kızıma onu vermeyi düşünmedim.. ona ağacımdan tüm fındıkları veririm oysa..

acaba ben üçüncü fındığı verecek birini mi istiyorum??

hayır...ben yaşamımım sonuna dek o fındığı bende saklayıp onu vereceğim oluşumu aramak istiyorum..sanki yaşamın anlamını arar gibi..

içimdeki sıkıntıdan kurtulmak için mutluluk telkinlerini dinliyorum.. işe yarıyor aslında.. sangi ego ve suçluluğu düzenli kullanım gerektiren antidepresanlar...mutluluğu da anlık ankyeteyle başa çıkan sedatifler gibi kullanıyorum.. bilmiyorum ki yanlış mı yapıyorum

ee sonuçta bugün ne istesem???

içimde huzur.. ve fındık taşıma yolculuğumda güç..fındık kabuğuna sığmamak istiyorum....