Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2012, 09:53 PM   #113 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
geb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yapmayın ya, ebru şallıyla plates forum sitesine döndük resmeni, hedeften sapıyorsunuz git gide amacımız uzamak unutmayın! ezgiyamur çok güzel bir video paylaşmış izlersek platesin boy uzatmadığını sadece; eğer eğik, bozuk kambur bir duruşunuz varsa onu düzelterek daha dik durmanızı sağlağınını görürsünüz, bu sayede uzadığını sanıyor bir çok insan bu yüzden.Dünyada boy uzamasına katkıda sağlayan en verimli hereket baş aşağı asılmaktır araştırırsanız bunu birçok sitede görürsünüz nasıl yapıldığını tekrar tekrar soran arkadaşlar vardı, isteyen varsa eğer bu şekilde dururken fotorafımı çekip yayınlayabilirim, belki yardımcı olmuş olurum sizlere bırakın platesi uzamak istiyorsanız, kendinizi biraz zorlayın yerçekimine karşı gelin en azından, bakın ebru şallıya ben onda yıllardır boy uzaması ne gördüm nede öyle bir haber duydum onun kadar plates geçmişi olan varmıdır acaba türkiyede mantıklı olun lütfen. kendinizi kandırmayın 10 sene de plates yapsanız 1 cm bile uzamazsının bknz. Ebru Şallı
Sana katılıyorum Geb...
Ancak normal esneme hareketleri yada çalışmaları da aynı şey değil mi? yani vücut esneyen yerleri kıkrdak dokuyla doldurup sonra kemik yapıya çevirecek yaşı geçti ise bu da esnemekten öteye gitmez ve sadece yaptığın sürece geçerli olmazmı yani büyüme hormonuda lazım değil mi yada kıkırdak doku yapacak birşeyler?Bunu gerçekten merak ediyorum.... iyi beslenmek önemli ama büyüme hormonu üretimi bunun dışında birşey bence?
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla