Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! yapabılırsın mınnettar oncelıkle ne ıstedıgını kendıne beynıne vucuduna tam anlamıyla kabul ettırmen lazım..malesef İSTİYORUZ ama sadece ıstedıgımızle kalıyoruz..rhatımızdan da vazgecemıyoruz...tamam cok agır seylerle baslamassın hafııften baslarsın..ama duzenlı yaparsın..ben dun yapmadım bısı mesela bugun yapıcam ama..bazen tökezlemeler olsada yoluna devam etmeyı bılmelı ınsan..ınan 1 hafta sonra alese gırıcem..unv son sınıfta okuyorum bu yıl bıtırıcem ama en cok ugrastıgım sey bu..bugune kadar ugrasmadım cunku..hayatımı bıle buna gore ayarlamayı dusunuorum..bu yıl kpss yı kazanmak ıstemıorum..seneye kendıme cekın duzen vermek kendımle kalmak ıstıyorum...bılıyorum uzun surecek ama bıgun bana tepeden bakanlarla aynı boyda olucam..bunun rahatlıgını yasıycam...INSAN NEYE MEYLEDERSE ALLAH ONU VERIR..SEN ELINDEN GELEN CABAYI YAP ALLAHA DUA ET..SONRA OLMAMASI DIE BISI YOK..HER INSANIN POTANSIYEL BOYU VAR..MESELA BEN 1.53 BOYLA 1.80 OLAMAM TABI..AMA 1.60 OLABILIRM..1.80 OLAMADIM DIEDE ISYAN ETMEM...DAHA GENCIZ KARAMSARLIGA KAPILMAMAIZ LAZIM.. |