Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2012, 06:15 PM   #4 (permalink)
Arın

Arın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arın is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum:

1. Sana seni hala seviyorum dedi mi?
2. Görüşmek istediğini söyledi mi?(ki aynı şehirdeyseniz ve ikiniz de görüşmek istiyorsanız çok da ciddi bir engel olamaz sizin isteğiniz dışında)
3. Bitirilmeye karar verilmiş bir ilişkiyi aradaki uyumsuzlukları gidermeden başlatmak ne kadar doğru?

Şimdi söyleceklerim hoşuna gitmeyebilir. Ama amacım sadece olaylara farklı bir pencereden bakabilmeni sağlamak.

Sen değiştin mi ayrıldığınız bu süre zarfında ya da o? Eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsanız tekrar bir araya gelmek ikinizi de daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz bence. İkiniz de hatalarınızın farkına varıp düzeltebilirseniz belki bir şansa daha mümkün olur. Varsa aranızda en büyük problem iletişim sorunudur. Bence bugün ilişkilerin çoğundaki en temel sorun bu zaten. Sen bir şey söylersin o susar, o bir şey söyler sen... Ya da sesler yükselir karşılıklı ikisinin sonu da hüsran. Oysa aranızda ne kadar ciddi sorunlar olursa olsun sakin kalıp konuşarak çözebilmeli insan bu sorunları. Ve verilen kararların arkasında durulmalı. Kalmayı da seçsen böyledir. Gitmeyi de seçsen böyle. Ve karşındaki gitmek istiyorsa en güzeli onu özgür bırakmayı bilmektir. Ne kadar istemesen de gitmesini birisi gerçekten gitmeyi seçerse buna saygı duyabilmeli geride kalan kişi.

Asla arayamam diye bir şey yok. Sen şuan artık bir kere daha onu aramayı reddediyorsun. İstersen ararsın. Sonucuna da katlanırsın ama iyi olabilir ama kötü. Sonuçta aradığın zaman konuşulanların niteliğine bağlıdır bu. Eğer aranızdaki mesele konuşarak halledilecek türdense işe yarayabilir. Neden asla arayamaz olasın ki bu durumda?

Telepati gibi konularla ilgilenen biri olarak söylüyorum bence telepati ile çözebileceğin bir mesele değil bu. Eğer söylediğin gibi güçlü bir bağ varsa aranızda zaten telepatik bağınız da vardır. Aynı şeyleri düşünür, aynı şeyleri aynı anda hissedersiniz. Karşındaki insan izin verdiği zaman onun düşüncelerini anlamak veya senin düşündüklerini anlatmak daha kolay olacaktır. Bunun dışında telapati ciddi emek ve yüksek konsantrasyon ister. Hergün düzenli çalışırsan kendini geliştirebilirsin.

Telepati için hala ilgileniyorsan o telkinler için ücretli telkinler kısmına bakmalısın buradan:

Telkincd.com

Forumda daha başka bir çok faydalı konu bulabilirsin. Ücretsiz telkinler ve gelişim ile ilgili yazılara da ulaşabilirsin. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Aramıza hoşgeldin. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun. İyi forumlar.
onunla hiç konuşmadım ayrıldığımız zaman tlf ve mail adreslerimi değiştirmiştim ve bana ulaşmak için arkadaşımdan istemişti tlf umu ayrıldığımız çok olmuştu bir yıldan fazla diyim o kadar çok, sonra ben o zaman vermedim numaramı sonra bende düşündüm ve iletişim kurmaktan zarar çıkmaz diye mail attım.o da bana mail attı ve direk seni çok seviyorum demedi ama bir sürü şarkı ve şiirler yollamış bana sevdiğini dile getiren. sonra ne olduysa maillerde biraz birbirimizi suçlar gibi olduk ve ben biraz ara verdim maile sonra uzun zaman sonra aylar sonra yani tekrar mail yazdım beni araması için tlf no mu verdim sohbet etmek istedim ama hala ses yok ne olumlu ne olumsuz.
aynı şehirdeyiz ama o böyle davrandıkça görüşmek mümkün olmuyor işte. onun tavrı şu; sen suçlusun özür dileyeceksin, böyle davransam barışırız ama tek suçlu ben değilim bu şekilde hatalarını görmeden yeniden başlarsak herşey daha kötü olur benim istediğim hatalarını görüp o şekilde bir araya gelmek ama bunu görmüyor.
ben bakış açımı değiştirdim aradan çok zaman geçti ve bazı şeylerin başka bir insanda telafisinin mümkün olmadığını anladım, o yüzden şimdi daha anlayışlı davranıyorum şu en son iletişim safhasında da öyle davrandım ama maalesef aynı durumda
telepati için çok çaba sarfetmek gerek yazmışsınız üye olmadan bir sayfa okudum bu sitede bunu başaranlar vardı şuan o sayfayı bulamıyorum ama yapabilirm diye düşünmüştüm.
bana şuan ulaşmamasının sebebinin benim bilinçaltımdan kaynaklandığını düşünüyorum. çünkü daha önce yaşadıklarım onun beni hep suçlaması ve bunun sonucunda bilinçaltımda onun haklı olduğu ve hep benim aramam gibi bir emir olduğunu düşünüyorum. her ne kadar bunu şuan duygusal olarak hissetmesemde şuan ancak buna yoruyorum durumu. cünkü bir sebep yok bana ulaşmak için en nefret ettiği arkadaşıma ulaştı bi de ondan fırça yedi şuan ulaşma imkanı var ve ulaşmıyor demekki burda benim engellediğim bişeler var diye düşünüyorum
Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla