Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2012, 07:45 PM   #6 (permalink)
Arın

Arın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arın is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmm o zaman maili görmemiş olması da olası bir ihtimal. Face'ten falan ulaşsaydın bir yerde daha hızlı olabilirdi. Bu konuda telepati yapabilirsin. Onu düşünürken onun bir resmine bakarak seni aramasını isteyebilirsi. İmgeleme de yapabilirsin. Sessiz sakin bir ortamda rahatladıktan sonra mail kutusunu açtığını ve maili okur okumaz telefona sarıldığını düşün.

Gerçekten bilinçaltında onunla ilgili çekinceler ve onun olumsuz özellikleri varsa haklısın bu onu senden uzak tutuyor olabilir. Onları çözmek için çalışıyor musun? Eğer bilinçaltın seni suçluluyorsa telkinler sana bu konuda yardımcı olabilir ego+ suçluluk dinlemekle başlayabilirsin. Böylece kendi içindeki sorulara daha net ve sağlıklı cevaplar bulabilirsin. Ayrıca ikinizin birbirini sevmesi de yetmez. İkiniz de birbirinizi affedip ama birlikte ama ayrı yeni bir sayfa açmalısınız. Hani bir özür dilemek yetecekse herşeyi silmeye bence çok da zor bir şey değil. İki kelimenin bir araya gelmesi yetiyor bunu zora bağlayan biziz. Ama sen iyi düşünüp taşın ve gerçekten neyi istediğine senin için neyin iyi olacağına karar ver. Herşey istediğin gibi gönlünüzce olsun. Birlikte olmanız bütünün ve ikinizin hayrına ise yeniden bir araya gelmenizi dilerim.
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok tşk ediyorum.
Maili okumaması imkansız çünkü iş icabı hergün kontrol etmek zorunda olduğu bir mail adresiyle yazışıyorum.
ona ulaşma noktasında elimde evet çok secenek var ama ulaşmam mümkün değil, neden dersen eskiden bu hatayı çok yaptım ve onun egosu fazlasıyla şişti çünkü onun iletişim algısı yanlış çalışıyor zannediyor ki hatalı olan arar hatalı olan ulaşır.
bilinçaltı temizliği ile ilgili sözlü çalışmalar, ve gerekli afirmasyonlarla bu sorunuma yardımcı olmaya çalışıyorum fakat herhangi bir telkin cd si dinlemedim ama araştırıyorum.
ayrıca telepati ile ilgili tavsiyelerinizi mutlaka yapacağım.buraya yazmak bile çok iyi geldi bana :) çok tşk ediyorum
Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla