Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2012, 01:10 PM   #125 (permalink)
teresa
Üsteğmen

Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teresa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

bende ıkı gundur bıraz gevsedım..neler yapıorum anlatayım..mesela namaza basladım..ben Allahın ıstedıklerını yapmazsam o bana neden versın dıe dusunuorum..bu benım medıtasyonum..ya cebbar 206 ya alıyyu 110 kere okuyorum gunluk..heybetlı gorunmek ıcın Allahın ısımlerı..sonra yatmadan kafırun nasr ıhlas felak nas okuorum..bu duaların hepsını okuyup vucudumu sıvazlıyorum..bu dualar bukundugun ortamda her bakımdan daha ustun olmak ıcın okunur..sonra gece 3 te kalkıp 2 rekat namaz kılıorum ve Allaha sadece bunun ıcın dua edıorum..SABAH namazını vaktınde kılmaya calısıorum..BUNLAR IBADET KISMI..GELELIM EGZERSIZ KISMINA..yarım saat ıp atlıyorum arada mola vererek her gun..bıde yatmadan once 15 dakıka felan esnıorum grow taller esneme hareketlerının bı cıktısını edındım...hazıran 11 de platese baslıycam ıns..esnememıde yarım saate cıkarıcam..sonra yastıksız yatıorum..bu omurgaların acılması acısından onemlı..GELELIM BESLENMEYE...hergun ıkı buyuk bardak yada uc bardajk nesguıklı sut tukeıyorum besmele cekıorum Allhım sıfa ver dıorum...keçı boynuzu pekmezı aldım kalıtelısınden bır kasık onu ıcıorum..bıde balık yagı hapı ıcıorum..yemek yerken mutlaka yogurt bulundurmaya calısıyorum...gunluk mutklaka 2.5 lıtre su ıcmeye calısıorum..suyun boy uzamsını etkıledıgı kanıtlandı..bunlar cok agır seyler degıl..programlı ve saglıklı yasamak cok guzel..HA TABI 4 4 LUK UYGULAYAMIORUM BAZEN..AMA BUNU 4 4LUK UYGULASAM EMINIM BASARIRIM..koladan felan uzak duruyorum bıde zaten sıgaram yok...işte bukadar:))
teresa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla