Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi boyumu kafama çok fazla takanlardanım. Ne zaman dışarı çıksam hep çevredeki insanlarla boyumu karşılaştırıyorum ve bu cidden çok sinir bozucu bir durum. Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum ve bilgilerimi de sizlerle paylaşmak istedim :) 14 yaşındayım. Şu an boyum 162. Evet biliyorum benden çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var, ve boyumu uzatmak için yaşım da o kadar büyük değil. Fakat ben 11 yaşında, çok erken regl oldum ve bu yüzden de boyum konusunda çok fazla endişeliyim. Yaklaşık olarak bundan 2 ay önce boyum 159du. 2 ayda 3 cmlik bir uzama gerçekleştirdim. Benim annem biraz kısa. 157 boyu var. Fakat babam çok uzun, 190. Genetik olarak boyumu hesapladığımda 163-167 arası bir şeyler çıkıyor. Fakat babam düzenli beslenirsem boyumun 180 bile olabileceğini söyledi. Belki inanmayacaksınız ama babam ne dediyse yaptım ve boyum haftada yarım santim uzadı. Kesinlikle sağlıklı beslenin. Çikolata, cips, abur cuburu unutun. Kola ve gazlı içecekleri unutun. Ballı süt, ve taze meyve suları için. Günde 2-3 kere. Bol meyve ve sebze yiyin. Maydonoz ve ceviz yiyin. Günde bir kere balık yiyin. Günde yarım saat esneme hareketleri yapın. Parmak uçlarınıza değmeye çalısın, kendinizi esnetin. Koşun, ip atlayın ve günde 20-25 dakika boyunca tavana doğru zıplayın. İmkanınız varsa günde 1 saat yüzün. Peynir, yoğurt yiyin. en geç 12de yatın. en az 10 saat uyuyun. Ve platesin de 2-3 cmlik bir boy uzattığı doğrudur. Her şeyden önemlisi kafanıza takmayın. İnsanlar da uzama, eğer gerekli kalsiyum ve vitamin alınırsa 25 yaşına kadar devam ediyor...ALINTI:))YA ARKADALR NERDESINIZ YAAAA NEDEN BUKADAR SESSIZ BU FORUM PAPATYA BUZDEVRI EZGI YAGMUR!!!!VE DIGERLERI NRDE |