09-05-2012, 12:23 AM
|
#67 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Uzun zaman oldu suskundum. Kaç kere yazmaya niyet edip döndüm. Yolda mıyım molada mıyım bilmiyordum. İki dümeni olan geminin kaptanı diyordum kendime iki hedef peşinde koşarken. Dümenlerden birinin başında bir kaç aydır çok da aktif çalışamıyorum. O konuda moladayım diğer yolda tam gaz ileri yani KPSS çalışmalarım sürüyor, sınava 2 ay kaldı gelişmeler var tabi ki. Her soru, her sınav beni hedefe daha çok yaklaştırıyor. Soru uzmanı olacağım yakında. Oturdum mu 400-500 soru çözdüğüm oluyor günde. Etkili ve verimli çalışmak daha önemli venim için. Tekrarlarımı yapıyorum, deneme de çözüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya niyet ediyorum. Güzel haberleri paylaşabilmeyi diliyorum. Çalışmalar hızlanıp yoğunlaşıyor bu arada. Ben de bu kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye devam edip varış çizgisine ulaşacağım. Sonra yeni hedefler yeni hayaller yeni planlar var bakalım.
Yarım kalan işimi de sınavdan sonra tamamlamak için çalışacağım.O iş için verdiğim emeklerden vazgeçmem. Çünkü bu da benim hayalimdi. Sadece yeni bir bitirme tarihi belirledim o hedef için. Bu süre zarfında zamanın önünde koşma çabamın anlamsız olduğunu öğrendim. Gün 24 saat ne kadar iyi plan yaparsan yap 24 ü 25 saat yapamıyorsun. Boşuna üzdüğüm oldu bu yüzden kendimi. Hedefleri gerçekleştirme konusunda bir zaman planlaması yapmak önemli ama insanın B planları da olmalı yedekte. Tek bir plana bağlı kalmak zorlayabiliyor insanı.
Spor yapmak için en güzel mevsimdi bahar ayları yeniden pilates yapmaya başladım. Bu nedenle çok mutluyum. Yine bu ara sınava kadar geceleri düzenli telkinleri dinleyeceğim. Ekstra sınav heyecanını ekledim. Sakin kalmaya ihtiyacım var içimde uyanmak isteyen bir stres canavarı mı sezdim ne yok yok uyuturum ben onu uyanmamak üzere. Bu gün çok fazla su içme ihtiyacı hissettim. Telkinlerden mi, havalardan mı anlayamadım. Sporun da etkisi olabilir.
Kokoloji testi yaptım az önce testi çok beğendim. Kendi adıma kıssadan hissemi aldım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post823834 |
| |