Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2012, 12:50 PM   #764 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

bende aynı süreçten geçtim. ve şimdi bir kızım var. düşüğüm olduğumda en büyük hatam kendimi suçlamak oldu. eğer böyle bir durumun varsa önce onu temizle ..sonra düzene güven..onun geleceği zaman belli sadece o geldiğinde sen hazır ol.. ruhen onu doyurmayı dile.

serbest bırakma tekniği hakkında yazılar okumanı tavsiye ederim. çünkü bu süreçte öğrendim ki bebek sahibi olamayanların çoğunun isteme konusunda sorunları yok.. tek sorun kontrol altına almak isteyip düzene güvenmemek..serbest bırakamamak..

güzel haberlerinizi bekliyoruz..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla