Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2012, 11:25 AM   #14 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

Aydınlık sabahlar içinde SEVGİ ışığı barındıran herkese.
Çok yoğunum ve hiç zamanım yok ve ben sürekli bunu söyleye söyleye her gün bir öncekinden daha yoğun geçiyor.
Şöyle rahat telaşesiz bir günde olduğumu hissetmeyi.ritüellerime zaman ayırmış artan bir keyifle çalıştığımı düşünmek istiyorummmm..

Dün akşam başlayamadım ideal kilom için çalışmaya  migren atağındaydım ve eve kendimi zor attım. Ne alışveriş ne yemek. Yoksa egom mazeret mi bulmak istedi ki. Öyle olsa kaç yazar bugün erteleme telkinini de ekledim işte listeme )
Çok üyede olanın aksine bende başağrısı yapmamıştı telkinler. Oysa zaten migrenim var. Hatta on gündür rahattım ama ne yapalım şu mükemmeliyetçilik dişleri sıkılı yaşama kontrol deliliği.. (

Ancak ne var ki işime sevdiklerime verdiğim değer ve özeni kendimden esirgememeliyim bunu biliyorum. Uğraşıyorum  Kendi değerimin hep farkındaydım ama şimdi hakkını vermek istiyorum

Kendime ve kedime dönüp bakıyorum değişiklik var mı diye. İkimizin de gerçekten tepkileri daha net. Kedim zaten depresyondaydı protestolarını iyice arttırdı ama sevgi ve oyun gereksinimlerini de daha çok ortaya koyar oldu. Hatta yapmazdı şimdilerde ısırıyor 
Ya ben ? ben de ısırıyor muyum ki? Evet evet kesinlikle ne kadar sert olmam gerekse oluyorum  alttan almaya hiiç yanaşmıyorum. Yoksa egom fazla güçlenip megolamanlık sınırına mı dayanıyor 
Beni rahatsız eden her şeyin adını koyuyorum. Hiçbir çukurun üstünü kapatıp geçmiyorum. Biliyorum ki gün gelir içine yuvarlanırız o çukurların yoksa..
Almayı çok istediğim bir haber vardı bir sevdiğimden. Kendimi onu alıncaki gülümsememle düşlemiştim bu sabah oldu

Hala ısrarla istediğim bir iş konumu var. Olursa yaşamımda çok şeyi değiştirecek. Hatta yaşam yerimi belki de. Bunun için mi ikircikli davranıyorum ki. İnsan kötü bile olsa alıştığı düzenden kolay vazgeçemiyor ya.
Oysa daha iyisini hak ediyorum ben. Ne demek ki yaşamım boyunca bir tevazu.. büyük beklentilerim yok benim diye bir yaşam duruşu… ben her şeyin daha iyisini hak ediyorum ve hak ettiklerime sadece zamanla ulaşarak yaşamayı ve bunun mutluluğunu istiyorum )

Kendi değerimin hep farkındaydım ama şimdi hakkını vermek istiyorum