Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2012, 10:09 AM   #15 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Lightbulb Cevap: EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer düşüncelerine ve bu bakışına devam edersen malesef bu düşüncelerle sınanırsın..bunları düşünerek telapati yoluyla onları birbirlerine yakınlaştırmaktan kendini korumanı tavsiye ederim..sevgiler..
Yaşamda zayıf noktamız neyse, hangi kırılma noktaları tarafından kuşatılmışsak, onunla sınanıyor, hatta zihinsel senaryolarımız neyse, onun da bir müddet sonra gerçekleşebildiğini görüyoruz. Dile getirilmeyen güvensizlik duyguları bile algılanabiliyor bilinçaltı tarafından, sadece bizim bilinçaltımız yok, karşımızdaki insanında var; ben zaman zaman sorun varsa ortada, ya da sorunun kıvılcımları, evlilik danışmanına gidilmesi taraftarıyım. Yalnız binlerce insanın konserve kutularına benzeyen apartman dairelerinde yaşadığı günümüzde, birlikteliklerin daha fazla kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum... Başka bir kadının kaşı, gözü güzel, benden endamlı, o benden daha cazibeli, onu benden çok seviyor sorularının altında yatan, aslında sizin kendinizi beğenmeyen yönünüz, yani sizin yüzünüz var yine, eşinizin değil, bu soruları örnek olarak verdim, çok daha kıvrandırıcı sorular sorabilir insan kendine!... Dikkat, dikkat, dikkat!...Biz kadınlar aslında biraz daha kurcalıyoruz zihnimizde herşeyi, erkekler daha doğrudan yaklaşıyorlar herşeye, daha dolaysız... Ben onların yaklaşımını beğeniyorum çoğunlukla, sorularla hayatı zehir etmenin anlamı yok, sana verilen hayatı ve önüne çıkan fırsatları değerlendirerek yaşa!...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla