Cevap: En Son izlediğiniz önerebileceğiniz Filmler :) Pamuk Prenses filmi kesinlikle küçüklerimiz kadar büyükler için de eğlenceli bir film, Julia Roberts'ın kötü kalpli üvey anneyi canlandırdığı filmde, Julia Roberts'ın muhteşem ses tonuna ve oyun gücüne hayran olmamak elde değil, benim Holywood dünyası içinde sesini en beğendiğim kişiler arasında Rbert Downey Jr ve Julia Roberts başta geliyor. Klasik Pamuk Prenses'in aksine filmdeki Pamuk Prenses edilgen ve ezik bir karekter değil, dövüşmeyi ve kendini savunmayı öğreniyor, zehirli elma'nın cadı tarafından sunulduğu sahnede elma'yı yemeyi reddediyor ve cadı'yı altediyor. "Ayna ayna söyle bana bu Dünya'da en güzel kim?" sorusunun ardından cadı'nın fantastik dünyasına çekilişi, bu sihir dolu kötü atmosfer çok iyi canlandırılmış, aslında her masal'ın bize bir şeyler anlattığı aşikar bir şey, fakat bunu insan küçük yaşlarda anlayamıyor, ancak yaşadıkları ve ailesini çok iyi tanıdıktan sonra öğreniliyor. Her küçük kız, istisnalar olsa bile eninde sonunda annesinden ayrışır ve güzellik ve gençlik ile onu geçer, bu olgu özellikle Leyla Navaro'nun Haset ve Rekabet adlı kitabında çok iyi işlenmiş, bu kitabı daha önce tanıtmıştım, kitabı okumayanlar için, daha doğrusu çevresini ve ailesini iyice analiz edemeyenler için bu konu karanlıkta kalabilir!...Galiba ailevi konular hep mahrem kalıyor, çok az yazar ya da kişi bunları yazabiliyor!... Filmin bazı diyalogları oldukça eğlendiriciydi, herkese tavsiye ederim... |