Alıntı:
teresa Nickli Üyeden Alıntı
bugun cok keyıfsızım...hemde cok..hıc bısı yapmadım...bazen hayatın bazı ınsanlara karsı cok acımasız oldugunu dusunuorum..yasadıklarım aklıma gelınce gucsuzlesıorum...gulen oynayan ınsanlara bakıorum bense sadece guzel gunler hayalı kuruorum..benım hayallerımı onlar yasıo anlıycagınız..bunu nıe buraya yazdım cunku kımseye ıcımde bı sıkıntı vardan otesıne gıtmek ıstemedıgım ıcın..bıde ustune boyumu takınca ..ben cok ıstıyorum hayatım cok degısek bunu yasarsam...uzarsammm:(..bırını cok sevdım oda benı cok sevdı..ama ayrıldııgımızda ben haala sevıodum sonra onun baskasını sevdıgını ogrendım...heryerde onu dusundugunu dıllendırdıgını duydum...basına gelmeyen bılmez bu cok acıdır..sevdıgın ınsanın baskasını sevmesı...hala gozlerım doluo...hayat cok garıp.. |
Belki içinde bulunduğun durumu anlayamam fakat kendini de bu kadar sıkmana değmez. Hayatta bazen beklemediğimiz şeyler mutlaka olacaktır. Bunlar da bizim için bir nevi sınav. Yapmamız gereken hayatın bize getirdiklerini iyi veya kötü olsun olumlu karşılamaktır. Yaşım küçük olduğundan bu aşk işlerinden pek anlamam fakat her şeyi akışına bırak. Her şey olduğuna varır. Boy konusunda da mutlaka uzayacağım diye düşünme, benim boyum şu an iyi uzasa daha iyi olur şeklinde düşün. Unutma her insan değerlidir. Etrafında seni seven daha çok kişi olacak ve bu kişiler de boyuna bakarak değil kişiliğine ve iyi kalpliliğine bakarak seni sevecek.
Fakat uzamaya devam!!!!!!!!!!!!!!!!!