12-05-2012, 12:02 AM
|
#152 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Teresacığım; Bir de daha da zor durumda olan insanları düşün yani boyunu posunu yada başka birini seven bir sevgiliyi dahi düşünemiyecek kadar sıkıntıda darda olan insanları düşün.Lütfen enerjini bunlara harcama, hayat süprizlerle dolu, belli ki senin önüne senin sevginin değerini bilecek insanları çıkaracak ki , layık olmayanı çıkarmış...Buğün sıkıntı duyduğun şeyler ve oluşlar yarın seni bir yerlere ulştıracak basamaklar olacak. Bunların iyiye doğru gitmesi için , enerjini bütün tutu lütfen çünki gerçekten deymiyor. Sana gelecek güzellikler için buğün bu olaylara karşı sergilediğin tutum çok önemli, bu bilinçle kendine üzüntü ver me lütfen , sahip oldukların için şükret canım. Şu an ,en basitinden kendin için bir gayret içinde olman bile yaşayamayan insanlar için büyük bir lüks. Sevgiyle kal, ve derin bir nefes allllllllllllll, hayat acısıyla tatlısıyla güzel bunu bil. Acılarından ders çıkar sadece daha fazlası değil canımmmmmmmmmmm..... | CanımSın..Ne Güzel yazmışsın minnettar. .
Hayat süprizlerle dolu..Sırlarla..Gerçek sırlar!Hayata iyi,güzel tarafıyla bakabildiğin zaman görebiliyorsun bunları..
Bak ve gör teresa,ufkunu genişlet. .
Dağların arkasını..ovaları..çayırları..şırıl şırıl akan şelaleyi ve suyu gör!Kurtul şehrin gürültülü sesinden..
Ben yeniden meditasyona başlıyorum arkadaşlarım,içimdeki bilmediğim gizli gücümü keşfee çıkıyorum..Gidiyorumm buralardan..Uzaklara çook uzaklara..Bir yolculuğa çıkıyorum..Huzura doğru...
Bu yoculuğu yaparken de hayal ettiğim şeyleri adım adım gerçekleştiricem..Unutmayın! HAYAL EDEMİYORSANIZ YAPAMAZSINIZ,İNSANLAR ANCAK HAYAL ETTİKLERİNİ YAPABİLİRLER..
Bir Asır kadar önce belki insanlar bir başkasının sesini farklı bir yerden farklı bir yerde iken duyabilmeyi hayal bile edilemezdi ..Alexander Graham Bell bunu önce hayal etti,sonra çok istedi ve çaba sarfetti!! Sonuç? Başardı!!...
Günümüzde ise değil telefon ile konuşmak,sevdiklerimiz yanımızdaymış gibi karşılıklı,görüntülü konuşabiliyoruz..Bunların hepsi!! Bir Hayal ile başladı ve Gerçek Oldu..
Ne dersiniz? Hayal etmeye;
Başlayalım mı... |
| |