Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 12:29 PM   #60 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese..

Ya ben hala etki göremiyorum sanki bi fikir alışverişi yapabilir miyiz acaba
Benim 1 ay oldu başlayalı..
1. hafta: suçluluk + ego
2. hafta: suçluluk + ego + depresyon dünde kaldı
3. hafta: suçluluk + ego + kendine güven
4. hafta: suçluluk + ego + kendine güven..

Ben günde 17 saat civarı dinliyordum ki keopsun uyarısıyla 10 saate düşürmeye karar verdim. 2 gündür geceleri 10 saat kadar ego + topluluk önünde konuşmayı dinliyorum..
Ya aslında neyi dinlesem bana uyar. Zinde de uyanamıyorum, gece de zor uyuyorum, insanlarla çekingenim, canım çoook sıkılıyor, ağlamalar vs, sinirlilik, çaresizlik, kararsızlık, depresyon desen maşallah zaten, suçlu hissetme diz boyu.. Hayır gün içinde hep modum değiştiği için de dalgalanma hissi var mı yok mu onu da farkedemiyorum dusun
Bana farklı bir yöntem önerebilir misiniz acaba?? Ya da deneye deneye kendim mi bulmam gerekiyor??
1 aydır pek bir etki göremeyince telkinleri değiştirme ihityacı duydum..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba
ben yeni sayılırım fakat bu dalgalanma hissi bendede oldu gerçektende çok köti bir şey çok iyi bilirim 3 ekimdi hiç unutmam :) ben iki günlüğüne suçluluk telkinini çıkarttım ego güçlendiriciyi dinledim sonra baktım olmayacak suçluluk ve güveni ekledim listeme bunun yanındada secret kitabını aldım olumlu düşünme ile çekim yasası yani bunu uygulamaya başladığımdan bu tarafa bana çok iyi geldi gelişmeler devam ediyor ve sadece akşamları dinliyorum yatrken ben daha çok faydasını gördüm bu şekilde benim karekterimde pek geri atma yoktur onun için üstine gidip güveni ekledim geri adım attımmı kendimi huzursuz hissedirim ben bu şekilde dalgalanma hissini atlattım tabiki sen kendini tanırsın kendine göre yöntem bulabilirsin veyada hayatımdeğişti ye bir özel mesaj atarsan atakan bey hemen ilgilenir en bilgilimiz nede olsa atakan bey