Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2012, 11:56 AM   #34 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Şu dağlarda testi epey zorluymuş ama aklıma hiç baba figürü gelmedi. Çünkü benim için dağ aşılacak bir engeldir. Ve ben çöl testi ile neredeyse benzer hislere kapıldım. Cevaplarım:

1. Ne görkemli bir dağ. Bu nadir taşa ulaşmak elbette o kadar kolay olmayacaktı. Yine de sebat ederek o taşı bulabilir. (Bu babama ne kadar hayran olduğumu ve ona karşı sabır ve anlayışla yaklaştığımı gösterir mi? Bence öyle.)

2. Aramaya mola vermeliyim. Yarın güneş doğar doğmaz aramaya devam ederim. (Zorluklar karşısında bazen mola vermeyi seçiyorum ama vagzeçmek asla bana göre değil.)

3. Taş benim için pahabiçilmez kocaman bir elmas. Ama ben bir taş uzmanı değilim ki herşeyden önemlisi bu tam da hayalini kurduğum taş. Bunca emeğe ve zahmete değdi. Bir hayalimi daha geçrekleştirdiğim için mutluyum.

4. Vedalaşırken dağın da benimle konuşacağını hiç hayal etmedim. Ama ben dağ, taş, canlı, cansız herşeyle konuşabilirim. Ona ayrılırken dedim ki:
Buraya gelmekten keyfi aldım. Evet bazen yoruldum, bazen ürktüm, bazen geri dönme fikrine bile kapılmış olabilirim ama devam ederek amacıma ulaştım. Burayı hep güzel anları ile hatırlamayı seçiyorum. :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla