Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2012, 01:38 PM   #39 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

MAKAS'IN CEVAP ANAHTARINI açıklıyorum.. okuyan ve yorumlarını bildiren arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. ;)
ne yazık ki zaman kıtlığından ne kendi cevaplarımı paylaşabiliyorum ne de sizin yorumlarınıza birşey ekleyebiliyorum :(

evet Lifosea ben elimdeki testleri sizle paylaşıyorum ama belki başka arkadaşlar da eklemeler yapar diye umut ediyorum..

Bir ilişkiyi bitirmek, tıpkı bir kağıdı kesmeye benzer. Her iki eylemi de karışık hale getirmeye gerek yoktur. Birkaç hızlı hamle yeterlidir, işi bitirir. Ama gerçek hayatta işler bu kadar kolay olmaz. Kimi zaman aceleden dolayı sakarlık ederiz ama altında başka nedenler yatar. Kimi zaman kestirip atmak bize uygun gelmez. Bazen yaratıcılığımızı kullanırız, amacımız duygularımızı ifade edebilmektir.

1. Düz bir çizgiden ve tam ortasından

Bir ilişkiyi bitirdiğinizde sonuç kesindir. Kararsızlık, pişmanlık ya da vicdan azabı duymuyorsunuz. Çünkü kesin ayrılıkların en acısız olduğuna ve ancak o zaman yaraların iz bırakmadan iyileştiğine inanıyorsunuz. Bu mesafeli, objektif cerrahi yöntemi yaşamınızın her boyutunda uyguluyorsunuz."Tam ortadan ikiye bölme " ilkesi nedeniyle büyük ihtimalle evinizde yarım çatal bıçak takımları, çifti olmayan koltuklar ve M harfinden sonrası eksik ansiklopediler bulunuyor.

2.İleri Geri Kıvrılan Bir Çizgiden

Kararınızdan dolayı acı çekiyorsunuz. Karşınızdakini kırmamaya, üzmemeye çalışmak sizi yıpratıyor. Ama işi bekletmeye almak hem sizin hem de diğer kişinin acısının sürmesine neden oluyor. Bazen o kadar tereddüt ediyorsunuz ki başınız dönmeye başlıyor. Ayrılıklar yeterince zordur kabul, ama deniz tutmasına dönüştürmeye de gerek yoktur.

3. Zikzaklı bir çizgiden

Belki,"lanet kağıdı paramparça yapmak" sizin ilişkiyi bitirme yönteminizi daha iyi ifade ederdi. Siz köprüleri yakmıyor, havaya uçuruyorsunuz. Sizin anlayışınıza göre mutlu son sadece çelişki içeren bir deyim ve adalet kelimesinden, iki tarafında eşit miktarda acı çekmesini anlıyorsunuz.

4.Yumuşak ve Kıvrımlı bir çizgiden

İçinizdeki iflah olmaz romantik " elvada" yerine " hoşçakal" demeyi tercih ediyor. Sizce ayrılmak mantıklı bir yol değil. Çünkü aslında sadece bir süre için ayrı kalmaya ihtiyacınız olduğuna inanıyorsunuz. Ama unutmayın, herkes sizin sonsuz iyimserliğinizi paylaşmaz. Bazen "bu iş bitti, artık seni görmek istemiyorum" cümlesi tam da bu anlama gelir.