Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 02:26 PM   #63 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

merhaba awayy,aslında mutlaka telkinler etki etmeye başlamıştır ama senin bunları farketmen biraz zmn alabilr.çünkü bazen sıkıntı sorun dediğimiz bilinçaltımızdaki dogmalar öyle derine saklanmıştır ki ,o derinlikten gün yüzüne çıkmaya başladığnı farketmen için yüzeye yaklaşması gerekir.ama eminim ki kısa zmnda o da olucak.telkinlerin etkisini ben asıl 1,5 ay snra görmeye başladım .telkine alışma dönemimçok sıkıntılıydı . dikkat ettim de ben telkinlerdeki asıl olumu etkileri ,telkinle yaşamayı öğrendikten sonra yani telkin artık kulağımı rahatsız etmediğini zmn yani gündelik işlerimi yaparken bana telkinin müdahale etmediğini farketmeye başlayınca farkettim.telkinleri dinlemeye devam et,usanmadan. ksinlikle olucak.benim tavsiyem secretın filmini izle bence,kitabından daha etkili.bi de what the bleep do we know(ne halt bilioruz ki )belgeseli var (spy.game'in imzasında linkleri mevcut) bence secret halt etmiş .sıkıntılı olsan da vazgeçme ben eminim ki kısa zamanda sıkıntılarından kurtulmaya başlıcaksın.
sevgilerle