Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba awayy,aslında mutlaka telkinler etki etmeye başlamıştır ama senin bunları farketmen biraz zmn alabilr.çünkü bazen sıkıntı sorun dediğimiz bilinçaltımızdaki dogmalar öyle derine saklanmıştır ki ,o derinlikten gün yüzüne çıkmaya başladığnı farketmen için yüzeye yaklaşması gerekir.ama eminim ki kısa zmnda o da olucak.telkinlerin etkisini ben asıl 1,5 ay snra görmeye başladım .telkine alışma dönemimçok sıkıntılıydı . dikkat ettim de ben telkinlerdeki asıl olumu etkileri ,telkinle yaşamayı öğrendikten sonra yani telkin artık kulağımı rahatsız etmediğini zmn yani gündelik işlerimi yaparken bana telkinin müdahale etmediğini farketmeye başlayınca farkettim.telkinleri dinlemeye devam et,usanmadan. ksinlikle olucak.benim tavsiyem secretın filmini izle bence,kitabından daha etkili.bi de what the bleep do we know(ne halt bilioruz ki )belgeseli var (spy.game'in imzasında linkleri mevcut) bence secret halt etmiş .sıkıntılı olsan da vazgeçme ben eminim ki kısa zamanda sıkıntılarından kurtulmaya başlıcaksın.
sevgilerle |
Hmmmm... dusun Belki de etmeye başladı dediğin gibi.. Benim de içimde öyle bi his var gibi son bi haftadır ama somut birşey göremediğimden emin olamıyorum.. Peki bu 1,5 ay boyunca ve daha sonrasında neleri nasıl dinlediğini yazabilir misin?? Ben etki göremediğimi düşünüp telkinlerimi değiştirdim de.. Belki aynen devam etmem lazımdı kafam karıştı şimdi ..
Bi de geceleri sesi ne kadar açmak lazım acaba?? Ben laptopda dinliyorum. Kulağımın duyabileceği ama uykumu etkilemeyecek şekilde sesini açmaya çalışıyorum fakat sabah uyanınca sanki sesi zorlukla duyabiliyormuşum gibi geliyor. Sonra da az mı açtım diye canım sıkılıyor.
Çooooook teşekkür ederim bu arada.. moral oldu bu şimdi bana.. daha geç görülebiliyo demek ki etkiler
Bugün de boğazım düğümlenip duruyodu ağla ağladım ağlıycam.. Bikaç ay önce böyle ağladım ağladım işyerinde kendimi tutamadım çok fenaydı.. Bugün gene olmasa diye dua ediyodum.. Bu mesajın biraz iyi geldi şimdi bana.. Ağlamadan bugünü kapatcam galiba ya da en azından eve kadar tutabilirim