Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2012, 01:41 PM   #183 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
teresa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canımsın mınnettar saolasın...dua ettım ıstedım rabbımden ıkı rekat dılek hacet namazı kıldım nasıl rahatladım anlatamam...Alemlerın RABBI herseye gucu yeten o..o ol derse hersey olur...duamın kabul olacagında kalpten ınandım...cunku dua ederken duramadın agladım ..ınsanları sıkayet ettım rabbıme..ona dert yandım ..ondan ıstedım...ve YANLIZCA ONA GUVENDIM...sabah 1 yumurta yedım peynır zeytın 1 bardakta sut ıctım...bol bol suda ıcmeye calısorum...spora 18 hazıranda baslıorum cunku sınavlar gelıo...su okuldan mezun olsam seneye boy uzatma senem zaten..18 hazıranda platese baslıorum...bı 3 ay yapıp barfıks alıcam..bıde yarım saat grow taller hareketlerını yapıcam ıns yatmadan...yazın bol bol vaktım olacak ıns...HAFTAYA 3 AYLAR BASLIO..KURANI HATMEDICEM SIRF BUNUN ICIN..gecelerı kalkıp dua edıorum boyum ıcın...tabı erken yatıorum..kola nescafe tuketmıorum...sık sık yemeye calısorum metobolızmanın hızlanması acısından...elımden gelenler bunlar..dahası Allaha sıgınıorum...
Teresacığım;
Herşey Rabbimizden tabii kii... Allah'ın biz insanların kendi kaderlerini oluşturabilsinler ve varoluş düzeni de devam edebilsin diye v.s. yarattığı birde Sünnetullahı vardır yani evrensel düzen ama heranlamda. Duanı et ve ettiğin andan itibaren sen artık onu Allah dan istemiş durumdasın ve artık herşey farklı yani oluş öyle yada böyle başladı , bunu yüreğinden beyninden derinden istediğin an başladı ve ısrarınla ve çalışmalarınlada bu isteğini kuvvetlendireceksin. Kısacası kurulu sistem de senin samimiyetin ve yaratıcının biz kullarına verdiği özelliklerde de gelişmeler oluşacak ve sisitem seni bütün bunlardaki emeğin karşılığına ulaştıracak. O halde boyunla ilgili beklentilerini uzaklara atma yani öbür sene ,şunlarıda yaparsam öyle v.s. Sadece önemli olan olacağına heran olduğuna yani heran uzadığına veya her an oluşacağına düşüncelerini bu yönde besle ... Şimdi uzuyorum, buğün dünden daha da uzunum, heran hedef boyuma doğru ilerliyorum bir sabah kalktığımda çok uzamış olacağım, bu hafta bu kadar uzayabilirim gibi inançların olsun çünki bu böyle zaten ve sen böyle inanırsan böyle olur....Çünki uzama isteği Allaha diledin uzama zamanını da dilemiş olacaksın ...ama diğer sene şundan sonra bunu da yaparsam öyle senin zamanını alır ve yorar ve sen kendi oluşumunu geçiktirisin...
Canım İnşAllah anlatabilmişimdir.... anlaşılır değilse tekrar sorarsan yazarım ama bu çok önemli lütfen önemse...
Sevgiyle kal lütfen ve bu işte moralde çok önemli , moralini çok yüksek tut bir çocuk gibi ...Bunun içinde elinden geleni yap lütfen....Moralsiz mutsuz anlarını farket ve hemen düzelt o anları lütfen...

minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla